Deco: Mijn flamingo wereldkaart

Onlangs kreeg ik een leuk mailtje in mijn inbox. Of ik een wereldkaart wou ontvangen om te reviewen. Het antwoord was uiteraard volmondig ja. Mijn kamer had een jaar geleden een grote make-over gekregen, maar sindsdien is het er nog niet van gekomen om de kamer te decoreren. Een wereldkaart zou de boel toch al heel wat opfrissen! Ik koos voor een leuke flamingo wereldkaart!

Ik ben nooit echt een fan geweest van decoratie. Waarschijnlijk komt dit vooral omdat ik nog bij mijn ouders woon en dus weinig in de pap te brokken hebben op het vlak van het interieur. Natuurlijk heb ik wel zelf mijn kamer mogen inrichten. Een groot jaar geleden werd mijn kamer helemaal vernieuwd met een likje verf. Sindsdien heb ik nog steeds niet de tijd gevonden om hem opnieuw in te richten. Er hangen zelfs nog steeds geen leuke foto’s op!

Van wereldkaarten.nl en CanvasCompany mocht ik een leuk item uitzoeken om mijn kamer mee te decoreren. Beide sites hebben een leuk aanbod, maar uiteindelijk verloor ik mijn hart aan de wereldkaarten. Op de website vind je echt heel wat unieke en bijzondere wereldkaarten. Eerst wou ik een gewone wereldkaart kiezen met pastelkleuren, maar die is voorlopig enkel op een groot formaat te verkrijgen en dat leek me iets te groot voor mijn kamer. Uiteindelijk ging ik voor mijn tweede keus, die daarom niet minder leuk is.wereldkaart

 

Ik koos voor de flamingo wereldkaart op aluminium. Ik vermelde al eerder dat de site een groot aanbod heeft. Niet enkel op het vlak van kaarten, maar ook qua uitvoering. Je kan er onder andere kaarten vinden op hout, op posters of op aluminium. Ik vind de aluminium versie heel erg mooi en erg stevig. 

Wat me vooral blij stemt is hun oog voor detail. De kaart ziet er goed uit en ook de tekeningen werden prachtig uitgevoerd. De flamingo’s zijn gewoon te leuk en zullen ook prachtig passen bij de roze verf in mijn kamer.

 

 

wereldkaart

De prijs hangt sterk af van het formaat van de wereldkaart. De mijne heeft een afmeting van 60 op 40, wat voor mij de ideale grootte is. Voor deze afmeting betaal je zo’n 49,95 euro. Zelf vind ik dat best duur, maar je vindt maar weinig kaarten of andere decoratiestukken die erg goedkoop zijn. Bovendien is de kwaliteit ook erg goed, wat de prijs wel redelijk maakt.

Ik ben alvast heel blij met mijn leuke flamingo wereldkaart. Nu nog de tijd vinden om hem op te hangen in mijn kamer…

Liefs,

Emma

Disclaimer: Ik ontving dit item ter review van Wereldkaarten.nl. Ik geef hier mijn volledig eerlijke mening over het product.

2 gedachten over “Deco: Mijn flamingo wereldkaart

Geef een reactie

CommentLuv badge