Outfit of the day: flamingo fun

Door mijn vorige outfit of the day kreeg ik de smaak te pakken om meer te schrijven over fashion. Onlangs kocht ik ook de meest schattige jurk ooit, die ik wel moest delen. Bij deze een nieuwe outfit of the day met mijn flamingo kleedje in de hoofdrol!

Afgelopen zondag vierden we de verjaardag van mijn broer en stiefvader met een groot familiefeest. De ideale gelegenheid om opnieuw een mooie outfit uit de kast te halen. Gelukkig was het zondag uitzonderlijk wel eens mooi weer, waardoor ik eindelijk mijn nieuwste aankoop kan dragen.

Toen ik een tweetal weken op de Facebook pagina van mijn favoriete boetiek een jurk met flamingo print zag voorbijkomen, wist ik meteen dat ik het moest hebben. De dag erna haastte ik me naar de winkel en bleek het toen al uitverkocht te zijn. Gelukkig konden ze het nog laten overkomen van een andere winkel en sindsdien ben ik de trotse eigenaar van deze leuke flamingojurk.

De outfit

Mensen die me volgen op Instagram zagen mijn outfit vast al voorbijkomen. Aangezien er zo trots op ben, wou ik zoveel mogelijk foto’s delen. Ze verkochten in de winkel twee modellen met deze print: een in t-shirtmodel en een meer gecentreerd model. Ik heb bewust niet gekozen voor het t-shirtmodel, omdat het minder past bij mijn figuur. 

Ik droeg ook een paar doorzichtige nylonkousen, omdat het me toch nog niet iets te koud was buiten. De dag ervoor had ik ook nog nieuwe pumps gekocht. Het zijn pumps van Tamaris, die ik heerlijk vind zitten. Ik had hetzelfde model al jaren in het zwart en vond het tijd voor een frisse, zomerse versie.

flamingo

Tijdens het feestje hebben we buiten gezeten. Er was best een frisse wind, dus een vestje was wel een must. Ik koos voor mijn jeansvest, die ik al jaren heb van Lola & Liza. 

flamingo

flamingo

De look

Ik was die dag ook best trots op mijn make-up. Ik kocht dit weekend enkele nieuwe producten van het merk BE cosmetics, waarover later meer. De ooglook maakte ik opnieuw met mijn Too Faced palette, ik krijg echt geen genoeg van het palette.

De lippenstift had ik al veel te lang niet meer gedragen. Nu ik de kleur herontdekt hebt, ben ik er echt heel blij mee. Het is een limited edition lippenstift van Mac, uit de flamingo collectie. Vandaar dat hij zo goed paste bij mijn jurk ;).

flamingo

flamingo

Wat vonden jullie van deze outfit?

Liefs,

Emma

4 gedachten over “Outfit of the day: flamingo fun

Geef een reactie

CommentLuv badge