Mijn favoriete producten van april

Veel bloggers delen af en toe hun favoriete producten. Zelf had ik er nog nooit bij stil gestaan, maar nu leek het me wel eens leuk om enkele van mijn favoriete producten van deze maand te delen. Ik wil dit niet maandelijks doen, maar het lijkt me wel leuk om af en toe te doen. Bij deze mijn favorieten van de maand april!

Beginnen doe ik met mijn nieuwste armband. Ik ben normaal niet het type die vaak juwelen draagt, maar sinds kort heb ik steeds vaker zin om eens te investeren in juwelen. Onlangs vond ik dit leuke armbandje. Het is simpel, maar toch elegant. Het maantje vind ik zelf erg leuk en ik vind het echt mooi om dagelijks te dragen. Het kostte slechts 9,50 euro, best goedkoop dus!

april favorieten

De monsieur big mascara kreeg ik in een goodiebag bij een persevenement. Eerst moest ik wat wennen aan de dikke borstel, maar ondertussen heb ik ontdekt hoe geweldig de mascara is. Mijn wimpers lijken echt veel voller en langer. En dat gebeurt bijna nooit met mijn korte wimpers.

April favorieten

In een andere post liet ik al weten hoe goed ik de scrub van Bioré vind. Mijn mening is nog steeds niet veranderd, ik ga de scrub enkel meer en meer waarderen. Mijn huid ziet er veel gezonder uit en de scrub is gewoon erg verfrissend om te gebruiken. Ik vind deze scrub echt een waar genot.

april favorieten

Deze pro-base fixing mist van Makeup academy heb ik echt al lang. Toch heb ik tot nu toe nog niets gedeeld over dit product. Ik vind deze fixing spray namelijk geweldig. De prijs valt goed mee en mijn make-up blijft perfect zitten, zelfs tijdens een zware nacht uitgaan.

April favorieten

Mijn naked palette is al heel lang mijn favoriet. Ik gebruik de bronzer dagelijks en ook de blush en highlighter vind ik prachtig. De drie producten vormen ook gewoon een prachtige combinatie.

April favorieten

Wat is jullie favoriete product van de laatste tijd?

Liefs,

Emma

4 gedachten over “Mijn favoriete producten van april

Geef een reactie

CommentLuv badge