Outfitpost: op m’n paasbest – roze imitatie lederen rok

Het was al een hele tijd geleden dat ik een eerste outfitpost deelde op mijn blog, hoog tijd om daar verandering in te brengen! Onlangs heb ik een heleboel nieuwe kleren gekocht en vond ik eindelijk het perfecte rokje waar ik al lang op zoek naar was. Pasen was het ideale moment om het rokje de eerste keer te dragen en er op mijn paasbest uit te zien.

Om een of andere reden had ik deze lente besloten om meer rokjes te dragen. En dus begon ik met mijn zoektocht. Jammer genoeg duurde het eeuwen voor ik vond wat ik zocht. Op internet zag ik wel heel wat leuke exemplaren, maar een rok pas ik toch liever even in de winkel.

paasbest

 Na enkele mislukte pogingen, kwam ik uiteindelijk terecht in mijn favoriete boetiek Tischa. De winkel is al sinds jaar en dag mijn favoriete plaats om te shoppen. Een vorige bezoek was best teleurstellend, maar deze keer vond ik er heel wat leuke kleren.

Toen vond ik ook waar ik naar op zoek was: een imitatie lederen rok. Deze stijl rok is erg in de mode op dit moment en ik wou er echt een vinden. Ik twijfelde even voor de kleur, maar koos uiteindelijk voor een roze exemplaar. Lekker fris en zomers!

Ik combineer de roze rok met een witte blouse. Ook de blouse kocht ik in dezelfde boetiek. Het is een los exemplaar met een soort van cape. Ik hou enorm van loszittende kleren en het model is heel fris op een warme zomerdag. De rok en de blouse kostten elk 25 euro, wat ik een mooie prijs vind. 

Bij de outfit droeg ik mijn favoriete schoenen op dit moment. Ik kocht ze bij Tamaris, zoals het overgrote deel van mijn schoenencollectie. Ik heb er al veel complimenten op gekregen (ook al vind mijn vriend ze helemaal niks) en ze zitten ook erg comfortabel. Volgens mij pasten ze ook perfect bij deze outfit!

Ook op vlak van make-up deed ik extra veel mijn best deze Pasen. En ik was heel tevreden met het eindresultaat. Ik maakte de ooglook met het Sweet Peach palette van Too Faced. Het palette is echt zo fijn, ik raad het iedereen aan! Mijn lippenstift is de kleur Violated van Urban Decay.

Wat vinden jullie van de outfit?

Liefs,

Emma

12 gedachten over “Outfitpost: op m’n paasbest – roze imitatie lederen rok

Geef een reactie

CommentLuv badge