Happy little things #2

Onlangs begon ik met een nieuwe reeks op mijn blog: happy little things. Ik kan wel wat meer positiviteit gebruiken in mijn leven en daarom zal ik af en toe een lijstje maken met kleine dingen die me gelukkig maken. Vandaag is het tijd voor deel 2!

1.Een choreografie bedenken in mijn hoofd bij mijn favoriete nummers

Beginnen doe ik meteen met het vreemdste geluksmomentje uit de lijst. Ik denk dat iedereen wel een vreemde gewoonte heeft. Bij mij is dat het bedenken van choreografieën. Ik heb vroeger altijd gedanst en daarnaast was ik ook een enorme fan van programma’s zoals So you think you can dance. Als ik een leuk nummer hoor, bedenk ik er in mijn hoofd vaak onbewust een choreo bij. Dan zie ik echt een groep dansers voor me die dansen op het nummer. Klinkt misschien vreemd, maar ik vind het altijd leuk om te doen.

2. Een artikel afwerken waar ik stiekem heel trots op ben

Of het nu voor mijn blog of voor mijn stage is, ik schrijf enorm graag en ben natuurlijk af en toe trots op mijn werk. Soms lever je eens een stuk af waarbij je echt denkt, dit heb ik goed gedaan. Positieve reacties zijn natuurlijk nog leuker, maar een beetje trots zijn op jezelf kan ook echt geen kwaad.

3.Een nieuwe serie ontdekken

Ik kijk enorm graag televisie en doe het al veel te veel. Zeker aan series kijken kan ik uren spenderen. Af en toe ontdek je echt een serie die meteen een nieuwe favoriet word. En dat vind ik altijd leuk, want dan weet je dat je weer uren kan spenderen aan het kijken van een leuk programma.

4.De glimlach van mijn vriend

Misschien een tikkeltje – of heel erg – melig en cliché, maar als ik mijn vriend zie lachen, dan smelt ik gewoon.

5. De geur van mijn Too Faced peach palette

Een tijdje geleden kocht ik het Sweet Peach palette van Too Faced. De kwaliteit is enorm goed en de kleuren zijn zo mooi. Ik gebruik het minstens een keer per week. En bovendien ruikt het palette zo heerlijk. Echt om van te smullen.

6.Eindelijk verlost geraken van een vervelende verstopte neus

Ken je het gevoel? Je loopt al weken ziek te zijn en je neus zit helemaal dicht. Je hebt weinig adem, ruikt niets en je eten smaakt ook maar matig. Een verstopte neus kan zo vervelend zijn. Het is heerlijk om na al die tijd weer vrij te kunnen ademen. Echt een zalig gevoel.

Welke kleine dingen maakten jou blij deze week?

Liefs,

Emma

4 gedachten over “Happy little things #2

Geef een reactie

CommentLuv badge