Garnier reinigingsmelk en tonic- review

Onlangs kocht ik een heleboel nieuwe skincare producten, omdat mijn huid de laatste tijd echt slecht aanvoelt. Ik stelde een nieuwe routine op en moest een heleboel producten aanschaffen die ik nog niet in bezit had. Zo had ik nog een cleanser en een nieuwe reinigingsmelk nodig. Uiteindelijk koos ik voor het merk Garnier.

garnier

Het is bijna onmogelijk om een keuze te maken in de winkel. Er zijn gewoon zo veel verschillende skincare producten op de markt. En ze beloven allemaal de miraculeuze oplossing te zijn voor al je huidproblemen. Ik koos uiteindelijk voor de producten van Garnier, omdat ik het een goed merk vind. Bovendien zijn ze ook niet te duur, wat ik ook heel belangrijk vind. Toch zeker voor producten die je vaak nodig hebt, en dus vaak moet herkopen.

Ik kocht de reinigingsmelk en tonic van het merk, in de versie geschikt voor een gevoelige huid. Ik heb best een gevoelige huid en moet vaak opletten met wat ik koop. Deze producten zijn heel zacht en bevatten geen parabenen, wat goed is voor mijn teer velletje. 

De reinigingsmelk komt in een handige witte fles. Het is eenvoudig om de juiste hoeveelheid op een wattenschijfje aan te brengen. De melk is geschikt voor het gezicht en de ogen, dus ik mag er al mijn make-up mee verwijderen. Jammer genoeg verwijdert hij niet alle make-up in een keer. Vooral rond mijn ogen is het heel moeilijk om alle make-up te verwijderen met deze reinigingsmelk van Garnier. Dat had iets beter gekund.

De tonic daarentegen vind ik geweld. Het heeft een aangename geur en voelt heel fris aan op mijn huid. Bovendien verwijdert hij de overige resten make-up op mijn gezicht. De tonic is heel zacht voor mijn huid, maar doet toch zijn werk. Dit is een blijvertje!

Beide producten kan je kopen bij Kruidvat. De reinigingsmelk kost 3,55 euro en de tonic kost 4,29 euro.

Wat is jouw favoriete skincare merk?

Liefs,

Emma

2 gedachten over “Garnier reinigingsmelk en tonic- review

Geef een reactie

CommentLuv badge