De favorieten tag

Het was weer eens tijd om een leuke tag in te vullen. Deze keer koos ik voor de favorieten-tag, die ik zag op de blog All about Bertina. Ik vond het zo’n leuk idee, dat ik meteen besloot om hem zelf in te vullen!

Mijn favoriete serie

Wie mijn blog vaak bezoekt, weet dat ik enorm veel series kijk. Een favoriet kiezen is dus echt moeilijk. Mijn favoriete serie aller tijden blijft The Walking Dead, maar ook Game of Thrones en Shameless komen dicht in de buurt.

Mijn favoriete artiest

Deze vraag vind ik al heel wat moeilijker. Ik heb niet echt een idool, maar als ik dan toch iemand moet zeggen ga ik voor Justin Timberlake. Na zijn concert was ik helemaal overtuigd van zijn talent. Hij kan zingen, dansen en ziet er nog eens goed uit. Wat wil je nog meer?

via GIPHY

Als vrouwelijke artiest ben ik een grote fan van de zangkunsten van Sia. Ze blijft wel vaak achter de schermen, maar haar stem is geweldig. Haar nummers vind ik stuk voor stuk prachtig.

Mijn favoriete drank

Op vlak van alcohol ben ik een echte cocktailpersoon. En hoe zoeter, hoe liever. Geef mij maar een Cosmopolitan! Qua frisdrank hou ik vooral van cola en mijn favoriet is zeker en vast Cherry Coke. Opnieuw de mierzoete kant op dus.

Mijn favoriete eten

Daar hoef ik niet lang over na te denken: frietjes! Een goed pak Belgische frietjes gaat er bij mij altijd in. Best niet te veel natuurlijk, want ik wil nu ook geen honderd kilo wegen.

Mijn favoriete actrice

Dit vond ik een van de allermoeilijkste vragen om te beantwoorden. Ik kijk graag naar films en series, maar heb eigenlijk weinig favoriete acteurs of actrices. Als ik er toch een moet kiezen, ga ik voor Jennifer Lawrence. Ik ben nog steeds een trouwe fan van The Hunger Games en ze speelt in nog veel andere leuke films.

Mijn favoriete acteur

Een favoriete acteur was zo waar nog moeilijker. Uiteindelijk koos ik voor Leonardi Di Caprio. Hij is toch een dijk van een acteur, en mag er best gezien zijn. Bovendien zijn de meeste films waarin hij speelt ook echt goed.

Mijn favoriete kleur

Zonder twijfel de kleur blauw. De meeste tinten blauw vind ik prachtig en ik draag ook graag blauwe kleren. Als kind was mijn lievelingskleur trouwens paars, terwijl ik die kleur nu echt niet meer mooi vind.

Mijn favoriete kledingmerk

Ik denk niet dat ik een favoriet merk heb op het gebied van kleren. Mijn favoriete winkel is een boetiek in mijn gemeente, Tischa. Daar koop ik bijna al mijn kleren, maar niet echt iets van een vast merk. De laatste tijd ben ik wel fan geworden van Mango. Ze hebben momenteel een prachtige collectie en hun kleren zijn super goed, ook qua prijs-kwaliteit.

Mijn favoriete stad

In België zonder twijfel Gent. Stiekem durf ik ook niets anders antwoorden, want mijn vriend is een echte Gentenaar en zou het anders niet zou leuk vinden. Neen, sinds ik er studeer, heeft Gent echt een plekje in mijn hart veroverd. Ik heb niet meteen een favoriete stad in het buitenland, in het algemeen vind ik hoofdsteden altijd wat overschat. Zo ben ik niet echt fan van Parijs. Dit jaar bezocht ik Rome en die stad vond ik wel prachtig!

Mijn favoriete make-up merk 

Oeps, dit antwoord zal jullie waarschijnlijk niet verrassen. Urban Decay natuurlijk! Sinds mijn eerste lippenstift ben ik verkocht aan dit merk. Ik blijf maar teruggrijpen naar hun producten en zou liefst alles van hun collectie in mijn bezit hebben. Jammer genoeg zou ik dan zo blut zijn als maar kan. 

Wat zijn jullie favorieten?

Liefs,

Emma

Een gedachte over “De favorieten tag

Geef een reactie

CommentLuv badge