Bioré pore cleanser scrub

Bioré – Eindelijk verlost van verstopte poriën?

Enkele weken geleden begon ik een nieuwe skincare routine. Ik beloofde toen dat er een heleboel reviews van skincare producten online zouden komen en vandaag is het de beurt aan het eerste product. De cleansing poeder scrub van Bioré.

Sinds kort is het nieuwe merk Bioré bij ons te verkrijgen. Een merk die zich volledig focust op het reinigen van poriën. Ze hebben een groot gamma aan producten gaande van scrubs tot strips. Ik heb lang staan twijfelen over wat ik precies zou meedoen naar huis. Uiteindelijk koos ik voor een scrub. Ze hadden twee types scrub: een met houtskool en een met zuiverings-soda. Ik hoor vaak dat houtskool heel effectief was, maar op de verpakking stond dat die het meest geschikt is voor een eerder vette huid. En dat heb ik niet. Dus koos ik voor de andere.

Naast de scrubs verkopen ze ook cleansers, maskers en strips. Het merk spreekt me wel aan en waarschijnlijk ga ik de andere producten ook nog eens testen. Nu over naar het product zelf.

“Free your pores”

De cleansing poeder scrub met zuiverings-soda is een scrub speciaal voor de gemengde huid. Mijn huid is eerder naar de droge kant, met soms iets vettere zones. Met de scrub verwijder je dode huidcellen. Het belooft in een week tijd te werken en zichtbaar de huid gladder te maken.

Het poeder is heel simpel in gebruik. Je opent het dekseltje met een drukknop en brengt wat poeder aan op je hand. Daaraan voeg je wat water toe en dan kan je het op je gezicht wrijven. Het is een enorm zachte scrub, en het poeder lost ook heel snel op. Te harde scrubs zijn niet goed voor je huid, en deze van Bioré is ideaal voor mijn gevoelige huid.

Dit zijn de ingrediënten van het product. Het product is dermatologisch getest en olievrij. Het is ook hypoallergeen. Op de verpakking waarschuwen ze wel om het product niet te gebruiken om een beschadigde huid, ook al vind ik dat best vanzelfsprekend. De verpakking bevat 125 g en daar kan je volgens mij heel lang mee weg.

Als je het witte poeder vermengt met water krijg je een heel zachte scrub. Op de foto ziet het er best vies uit, maar op mijn huid voelt het heerlijk aan. Je masseert het smeersel over je hele gezicht en concentreert je vooral op de zones waar je veel verstopte poriën hebt. Daarna goed afspoelen met water. De scrub bevat menthol en dat voel je. Na het scrubben voelt je huid wat branderig, maar dan op een goeie manier. Het is een aangenaam en fris gevoel.

Ik gebruik de scrub nu al twee weken en ben heel tevreden met het resultaat. Mijn huid voelt heel wat zachter aan na het gebruik van het product. Mijn poriën zijn al heel wat minder zichtbaar. Ik blijf deze scrub zeker verder gebruiken, gewoon omdat het me een enorm fris gevoel geeft. Ik ben fan, en ben nu verder benieuwd naar het aanbod van Bioré.

De Bioré poeder scrub is te koop bij Kruidvat voor 8,99 euro.

Welke scrubs gebruiken jullie vaak?

Liefs,

Emma

4 gedachten over “Bioré – Eindelijk verlost van verstopte poriën?

Geef een reactie

CommentLuv badge