Lancôme monsieur big – review

Afgelopen maandag bezocht ik het persevenement van Lancôme. Het was mijn allereerste stagedag en ik vond het super leuk om meteen zo’n evenement te mogen bezoeken. Op het evenement presenteerden ze Monsieur Big. Op het einde mocht ik een leuke goodiebag naar huis meenemen en vandaag review ik deze producten.

Tijdens het evenement draaide alles rond Monsieur Big. Want wie is Monsieur Big? Blijkbaar geen hipster, geen muzikant en ook geen barman. Monsieur Big bleek vooral een nieuwe mascara te zijn.

Heel leuk om eens mee te maken, zo’n evenement. Lancôme stelde er zijn nieuwste producten uit. De ster van de Monsieur Big lijn is de mascara, maar het merk bracht ook een eyemarker en wenkbrauwproduct op de markt. Ik had nog nooit producten van Lancôme en ben blij dat er daar verandering is gekomen.

Het uiterlijk van de Monsieur Big producten is simpel, maar leuk. Ze zijn gewoon zwart, met een roze opdruk. Zoals je kan zien op de foto zijn ze wel heel gevoelig aan vette vingers.

De mascara belooft wimpers die beter zijn dan valse wimpers. Tijdens het evenement hielden ze zelfs een test met een van de bezoeker. Aan de ene kant brachten ze een valse wimper aan (een heel simpele natuurlijk), en op de andere bracht ze de mascara aan. Het effect was inderdaad heel mooi en opvallend. Ikzelf heb echt heel korte en moeilijke wimpers, dus ik was benieuwd naar het effect bij mezelf.

Bij mij zag het er al een stuk minder goed uit dan bij hun proefkonijn. Oké, mijn wimpers zien er wel voller en donker uit, maar een wauw-effect heb ik niet gekregen. Hij is waterproof en blijft de hele dag goed zitten. Het is een heel goede mascara, maar ik zou hem niet meteen kopen. 

Ook de eyemarker kreeg ik mee naar huis. Ik had nog nooit zo’n dikke eyeliner stift gezien! De stift heeft een plattere kant en een fijne punt, waardoor je er zowel dunne als dikke lijnen mee kan maken. Een echt fijne lijn maken met deze stift is vrijwel onmogelijk. 

Ik vind hem wel heel handig in gebruik. De eyeliner blijft de hele dag perfect zitten, wat je ook doet. Ik ben fan!

Tijdens het evenement werd ook hun nieuwe reeks lip shakers voorgesteld. We konden vorig jaar al kennis maken met deze lipproducten. Toen waren alle kleuren glanzend, terwijl ze nu allemaal mat zijn. De shaker moet je goed schudden voor je hem kan aanbrengen. Er zijn een zestal kleuren uitgebracht, die ik stuk voor stuk erg mooi vind.

Ik krijg de kersenrode kleur mee naar huis. Een kleur waar ik echt fan van ben. De lipkleur blijft een hele dag zitten en voelt echt niet uitdrogend aan. Super! Van de applicatie ben ik iets minder tevreden. Het sponsje vind ik niet zo gemakkelijk in gebruik en het is moeilijk om de lipkleur mooi aan te brengen. 

Hebben jullie al producten van Lancôme getest?

Liefs,

Emma

6 gedachten over “Lancôme monsieur big – review

Geef een reactie

CommentLuv badge