In de mode: trendy jassen

Het is officieel lente! Helaas betekent dit in ons Belgenlandje niet dat het weer automatisch mee werkt. Zonder jas buitenkomen lukt bijna enkel in de zomer. Deze lente zijn er verschillende soorten jassen in de mode. Er is voor iedere stijl wel een jas te vinden.

Jeans jassen

Jeans jassen zijn deze lente opnieuw helemaal in. Ik vind het een tijdloos item, die je eindeloos kan combineren. Je vindt er in oneindig veel stijlen en kleuren.

Op Polyvore vond ik dit leuke vrouwelijke exemplaar. Het is eens iets anders dan het typische jeans jasje en daarom vond ik deze dubbel zo leuk. Een jeans jas combineert super mooi met een witte broek. Daardoor is je look ook meteen lente proof. Ik zou het bovenstuk heel simpel houden, bijvoorbeeld met een streepjes t-shirt. Een gestreept shirt is trouwens een must have item deze lente.

 

Jeans jacket

 

De trench coat

Ook de trench coat is weer overal te zien deze lente. Ik vind dit soort jassen erg mooi en klassiek. De traditionele beige trench coat doet het altijd. Ik heb er zelf een gehad, jammer genoeg worden die ook erg snel vuil. Je kan de jas perfect combineren met een kleedje. De look die ik maakte is best chique, en vind ik persoonlijk eerder geschikt voor een avondje uit.

Trenchcoat chique

 

 
 
Er zijn ook veel varianten op de klassieke trench coat. Dit roze casual exemplaar vind ik ook heel leuk. Ik zou deze combineren met een zwarte outfit, omdat ik het een mooie kleurencombinatie vind. Er zijn natuurlijk oneindig veel kleren die je onder deze jas kan dragen. Ik ben trouwens verliefd op deze leuke handtas hierbij. Jammer genoeg is het ook een erg dure handtas.
Comfy trench coat

 

Bombers

Een ander soort jassen die heel erg trendy zijn deze lente zijn bomber jacks. Ook deze winter zag je al heel wat bomber jacks in het straatbeeld. In de lente vind ik de roze versie het leukst. Het staat heel mooi op een lichte kleur jeans. Een simpel wit t-shirt met een statement tekst is ook een must have deze lente, op de catwalks zag je heel wat t-shirts met feministische opdrukken. Op Instagram zie ik ook weer een heleboel fashionista’s met petten. Persoonlijk zijn petten mijn ding niet, maar het zou deze stoere outfit wel afmaken.

Pink bomber

 

 
Naast deze soorten jassen blijft ook de klassieke rechte jas heel populair deze lente. Welke jas wil jij dragen deze lente?
 
Liefs,
 
Emma

4 gedachten over “In de mode: trendy jassen

Geef een reactie

CommentLuv badge