Motd : NYX mono oogschaduw

In de adventskalender van NYX vond ik een hele hoop losse oogschaduw. Erg leuk, omdat het de eerste keer was dat ik oogschaduw van Nyx kon testen. Sindsdien liggen ze eigenlijk vooral in mijn kast te verkommeren, omdat ik altijd sneller naar een palette grijp. Jammer, want er zitten enkele prachtige kleuren bij. Vandaag vond ik het tijd om eens enkele kleuren uit te testen en er een look mee te creĆ«ren. 

Sinds NYX een winkel in Gent heeft, kocht ik al meerdere producten van het merk. Ik testte al lipcreams, eyeliner en wenkbrauw pomade, maar nog nooit oogschaduw. Nochtans had ik er al veel positiefs over gehoord.

Voor mijn verjaardag, ondertussen weer al een hele tijd geleden, kreeg ik de adventskalender van NYX cadeau. Ik beleefde er veel plezier aan en kon zo de lip creams uitproberen. De kalender bevatte ook twaalf losse oogschaduws. Enkele kleuren zal ik vrijwel zeker nooit gebruiken, omdat ze te donker zijn voor mij. Andere kleuren zijn dan weer pareltjes en met deze kleuren maakte ik een leuke ooglook.

De eerste kleur die ik gebruikte voor deze look is de kleur Milan. Een van de weinige matte kleuren in de kalender. Milan is een mooie bruine tint die ideaal is als transitiekleur. Voor deze look bracht ik deze aan als transitiekleur in mijn crease en ooghoeken.

Daarna bracht ik de kleur Rome aan. Ik werd meteen verliefd op deze mooie rode glitterkleur. Hij doet me denken aan de rode tint in mijn Alice through the looking glass-palette. Deze kleur bracht ik aan op mijn ooglid. De kwaliteit is trouwens heel goed en de kleur is mooi intens. Daarnaast is er amper fallout.

Ook de kleur Transylvania is heel erg mooi. Het is een lichtroze tint, die me meteen een prinsessengevoel bezorgd. Deze breng ik aan in mijn crease en mijn binnenste en buitenste ooghoeken. Hierdoor wordt de hele look wat lichter, maar ik vind de combinatie van het roze en rood wel iets hebben.

Ten slotte gebruikte ik nog de kleur Seoul, een lichte matte kleur. Deze kleur sluit goed aan bij mijn huidskleur en daarom gebruikte ik deze onder mijn wenkbrauwen om die meer te definiƫren.

Hieronder zie je de volledige ooglook. Het is een simpele ooglook, maar ik vind de kleurcombinaties wel erg leuk. Normaal vind ik roze en rood een slechte combinatie, maar met deze oogschaduw vind ik het wel leuk staan. 


Deze oogschaduw komt uit de adventskalender van 2016. Volgens mij werden de kleuren speciaal voor de kalender gemaakt. NYX verkoopt wel een hoop oogschaduw. Zowel in paletten als losse oogschaduw. Ik ben alvast heel tevreden over de kwaliteit van deze oogschaduw. In de winkel kan je ook zelf je eigen palette samenstellen en nu zou ik dat zeker overwegen.

Hebben jullie oogschaduw van NYX?

Liefs,

Emma

2 gedachten over “Motd : NYX mono oogschaduw

Geef een reactie

CommentLuv badge