Happy little things

Ik weet van mezelf dat ik snel negatief denk. Een kleine tegenslag kan soms mijn hele dag om zeep helpen, maar dat is eigenlijk nergens voor nodig. Ik moet positiever gaan denken, maar dat is helemaal niet zo eenvoudig. De knop in een keer omdraaien gaat niet zomaar, maar alle kleine beetjes helpen. Daarom leek het me leuk om af en toe te bloggen over kleine dingen die me gelukkig maken. Misschien zie ik zo in dat positief zijn veel beter is!

  1. Een leuk boek lezen en ontdekken dat er vervolgdelen zijn.

Onlangs las ik het boek Pure van Julianna Baggot. Ik vond het boek meteen fantastisch en wat bleek: er waren nog twee delen. Extra veel leesplezier dus.

       2. Mijn katten

Ik ben een echt kattenmens en wordt altijd zo blij als er een kat in mijn buurt is. Zeker als het een kitten is. Maar mijn twee katten zijn ook zo leuk en gezellig. Die twee kunnen altijd mijn dag maken.

 

 

   3. Een warme pyjama aandoen na een lange dag

Volgens mij zou ik kunnen leven in mijn pyjama. Nee, dat is een grapje. Ik vind het heerlijk om me op te kleden, maar ’s avonds vind ik het even leuk om iets lekker warm en comfortabel aan te smijten. En liefst zo snel mogelijk ook. 

      4. De slappe lach krijgen

Soms begin je te lachen en kan je gewoon niet meer stoppen. Ik vind het een heerlijk gevoel om gewoon tien minuten lang te lachen, omdat je op dat moment even echt onbezorgd gelukkig bent.

       5. De perfecte Instagramfoto nemen

Fotografie is niet altijd mijn beste vriend geweest. Ik vind het nog steeds moeilijk om tevreden te zijn met mijn foto’s, maar ik merk dat mijn foto’s steeds beter worden. De perfecte foto nemen voor Instagram maakt me altijd blij en een tikkeltje trots!

Volgen jullie me trouwens al op Instagram?

     6. De eerste zon

Afgelopen week hebben we enkele mooie dagen gehad. Ik kan echt genieten van die eerste lentezon op mijn gezicht. Daardoor voel ik mij direct een pak vrolijker! Vandaag is ook de eerste dag van de lente en dat alleen al maakt me blij. Laat die zomer maar komen!

     

Welke kleine dingen maakt jullie zo blij?

Liefs,

Emma

4 gedachten over “Happy little things

Geef een reactie

CommentLuv badge