Vier vergeten producten die meer aandacht verdienen

Je kan nooit genoeg make-up hebben, toch? Althans, dat is toch mijn mening. Maar hoe meer make-up je in je collectie hebt, hoe sneller je bepaalde producten gaat vergeten. Onlangs was ik wat door mijn make-up la aan het rommelen en toen ontdekte ik dat er toch heel wat producten zijn die ik lang links laat liggen. Soms met reden, maar andere producten verdienen dan weer veel meer aandacht.

Ik denk dat het wel een herkenbaar probleem is. Make-up die je aankocht, maar veel te weinig gebruikt. Ook al zijn het hele leuke producten. Je kan namelijk niet alles tegelijk op je gezicht smeren en daar komt nog eens bij dat een mens een gewoontedier is. We grijpen maar al te vaak terug naar dezelfde, favoriete producten. Of dat heb ik toch.

In mijn kast kwam ik vier items tegen die echt te weinig aandacht krijgen. Soms is er een reden waarom ik het minder gebruik, andere producten ben ik dan weer totaal vergeten. Kijken jullie mee?

Deze prachtige blus van I heart make-up krijgt echt veel te weinig liefde van mij. Ik vind de blush nochtans prachtig, maar om een of andere reden grijp ik er weinig naar. Het is best een opvallende blush met veel glans. Misschien vind ik hem net iets te opvallend? Momenteel kies ik meestal voor mijn blush uit het Naked Flushed palette. Voortaan doe ik mijn best om deze eens van onder het stof te halen.

Blushing heart

Deze mooie oogschaduw van Freedom won ik via een blogactie. Heel leuk natuurlijk en ik was op slag verliefd op deze kleur roze. Het pigment van deze oogschaduw is ook echt heel goed. Alleen grijp ik vaker naar een palette, omdat je dan meteen meer kleuren bij de hand hebt om een volledige ooglook te maken. Daarom blijven mijn mono-oogschaduwkleuren vooral stof vangen. Daar moet eens verandering in komen!  

Freedom eyeshadow

Bij de opening van de NYX in Gent vorig jaar had ik op voorhand veel research gedaan. Welke producten van Nyx zijn echte musthaves? Deze jumbo eye pencil in de kleur milk werd vaak naar voren geschoven. En dus kocht ik die. Sindsdien heb ik het product slechts een of twee keer gebruikt. Je kan er nochtans best veel mee doen. Een wit lijntje op je onderste waterlijn is altijd mooi en het is ook ideaal als een soort van basis om je oogschaduw te doen oplichten. 

Nyx jumbo eye pencil

Deze gouden eyeliner van NYX is heel bijzonder en opvallend. Hij is niet eenvoudig aan te brengen, maar kan wel voor een speciale look zorgen. Meestal te speciaal. Toch hoop ik dat ik dit product deze zomer wat vaker zal bovenhalen. Misschien een leuk ideetje voor een festivallook? 

 

Welk product gebruik jij veel te weinig?

Liefs,

Emma

4 gedachten over “Vier vergeten producten die meer aandacht verdienen

  1. Bij mij zijn het ook de enkele oogschaduws die te weinig liefde krijgen. Ik kies net als jij vaak voor mijn palettes. Sommige highlighters in mijn kastje gebruik ik ook bijna nooit, omdat ik altijd dezelfde gebruik.x

Geef een reactie

CommentLuv badge