Too faced Sweet Peach palette: enkele looks

Een tijdje terug kocht ik het Peach Palette van Too Faced. En daar heb ik nog geen seconde spijt van gehad. Het palette is gewoon prachtig en je kan er zoveel kanten mee uit. Ik heb het ondertussen een grote maand in mijn bezit en ik heb het al vaak gebruikt. Vandaag wil ik met jullie enkele looks delen!

Peaches and Cream

In de verpakking zat er ook een klein handig boekje met drie looks. Altijd handig om mee te beginnen. De eerste look die ik met het palette maakte was Peaches and cream.

Voor deze look heb je slechts vier kleuren nodig. Je begint met de onderste kleur van de eerste rij, peaches and cream. Deze breng je aan van je wimperlijn tot aan je wenkbrauwen. Daarna breng je caramelized aan op je lid en onder je onderste wimperlijn. De kleur Georgia blend je in je crease. Ik vind Georgia echt een prachtige kleur en altijd heel handig om mee te blenden. Daarna breng je Luscious aan in je ooghoeken. 

Ik ben echt fan van deze look en vind deze ideaal voor elke dag.

Southern Belle

sweet peach

Ook voor de tweede look liet ik me inspireren op het bijgevoegde boekje. Voor de look Southern Belle begin je met de kleur White Peach onder je wenkbrauwen. Voor deze look gebruik je de groene tint, Bless your heart. Ik vind dit echt een leuke kleur en hij past perfect bij de andere tinten in het palette. Deze groene kleur breng je in het midden van je ooglid aan en ook onder je oog. De kleur Tempting breng je dan weer aan in de binnenste en buitenste ooghoeken. Herhaal dit ook onder je oog. Als creasekleur blend je Charmed, I’m sure in je crease. Tenslotte breng je Bellini in je binnenste ooghoek.

Deze look is even wennen voor mij. Hoe vaak ik het ook blend, ik blijf het gevoel krijgen dat ik op een panda lijk. Normaal valt het wel mee, maar op foto’s lijkt dat altijd heel erg het geval.

 

 Voor de laatste kleur focus ik me ook op de kleur ‘Bless her heart’. Maar voor deze look gebruik ik net iets meer tinten. Omdat ik voor deze look een pak kleuren gebruik, geef ik hierbij een handig stappenplan.

  1. Beginnen doen we met de kleur Georgia als transitiekleur in je crease.
  2. Om je crease nog iets meer te benadrukken mengen we de kleur Puree en Summer Yum. Ook die twee kleuren brengen we aan in de crease.
  3. Daarna neem je de kleur Puree en die breng je aan in je binnenste en buitenste ooghoeken.
  4. Daarna herhaal je deze stap, maar dan met de kleur Charmed, I’m Sure. Blend deze wel heel goed uit.
  5. Doe dit nogmaal, maar dan met de paarse kleur Delectable. Ik bracht niet te veel van deze kleur aan, omdat ik het ook niet té donker wou maken. Opnieuw: veel blenden is de boodschap.
  6.  Vervolgens neem je de kleur Bless her heart erbij. Deze mag je over je volledig ooglid aanbrengen. 
  7. Tenslotte breng je, vooral in het midden van je ooglid, de kleur Nectar aan. Dit heeft net iets meer definitie en licht de ooglook op.

peach palette

Nogmaals, mijn iets donkerdere ooglooks lijken altijd slecht geblend op foto. Ik heb wel goed geblend, maar jammer genoeg lijkt dat minder het geval op foto!

Wat vinden jullie de leukste ooglook?

Liefs,

Emma

Geef een reactie

CommentLuv badge