Outfit inspiratie lente 2017 : pinspiratie

Het is Maart en dat betekent dat de lente eindelijk heel dichtbij is! Dringend tijd om je kleerkast een update te geven. Zelf heb ik nog weinig tijd gevonden om te gaan shoppen, maar daar wil ik snel verandering in brengen. Ik vind het belangrijk om eerst wat inspiratie op te doen, zodat ik niet zomaar vanalles koop die niet bij elkaar past. Ik heb ondertussen een vrij goed beeld in mijn hoofd van wat ik wil, nu enkel nog alles vinden!

Op Pinterest  doe ik altijd heel veel inspiratie op, net zoals op Instagram. Daar zie je altijd zo’n leuke outfits! Momenteel ben ik van plan om iets meer jurkjes en rokken te dragen. Ik vind dat altijd zo mooi, maar draag het te weinig. Terwijl het eigenlijk wel mijn stijl is. Tijd om daar verandering in te brengen dus!

In deze post deel ik enkele leuke foto’s met jullie die ik vond op Pinterest. Ik vind het stuk voor stuk leuke outfits en je krijgt meteen een goed idee van de huidige trends. Enjoy!

Ik vind deze comfortabele outfit heel leuk en ideaal voor een dagje aan zee. De birckenstocks daarentegen zou ik thuis laten. Zo’n schoenen vind ik enkel goed voor thuis tijdens het poetsen.
  • Wat een geweldige broek! Zo’n model wil ik echt vinden voor in de zomer, maar tot nu toe vond ik nog niets.
Een witte broek vind ik altijd lekker zomers en zeker in combinatie met een blauwe stof. Ik heb zelf al een witte broek en kan niet wachten tot ik hem opnieuw kan dragen!
Deze lente wil ik meer rokjes dragen dan ooit. Deze outfit vind ik prima voor in de lente, zeker door de bloemenprint en het roze jasje.
Ik schreef al een volledige post over de bloementrend en deze foto’s maken het overduidelijk. Ik vind de midirok super leuk, maar heb er jammer genoeg de benen niet voor.
Wat ben ik verliefd op deze outfit. Die jurk is gewoon prachtig! Het is heel mooi in combinatie met de sneakers, de tas en de vest. De vest is zeker bij ons in Belgiƫ onmisbaar bij het prille lenteweer.
Deze outfit is iets gewaagder, maar het model op de foto heeft een erg leuke streetstyle. Opvallende mouwen zijn in en deze outfit vind ik heel geslaagd.
Het hoeft niet altijd ingewikkeld te zijn. Deze simpele outfit vind ik ook heel mooi. Het blousje vind ik echt heel leuk, ik zou het meteen kopen!
De accessoires maken deze outfit helemaal af. De outfit is simpel, maar toch verfijnd. Vooral de jas vind ik heel leuk.

 

De laatste is zonder twijfel mijn favoriet. Ik ben dringend op zoek naar zo’n rokje, dus laat het me zeker weten als je weet waar ik zoiets kan vinden.

Ik hoop dat ik jullie heb kunnen inspireren met deze outfits! Wat zouden jullie graag willen kopen voor de lente?

Liefs,

Emma

Geef een reactie

CommentLuv badge