In de mode: roze, roze, roze…

Momenteel is het druk in de modewereld. De fashion weeks zijn in volle gang en er valt bijna elke week heel wat moois te spotten op verschillende catwalks wereldwijd.Voor mij is het hoog tijd dat het lente wordt. Vandaag opnieuw een post over modetrend. Deze keer geen item, maar een kleur. Roze wordt het kleur van 2017.

Ik heb drie verschillende outfits samengesteld via de site Polyvore. Het is nog steeds een van mijn favoriete sites over mode. Ik vind het gewoon leuk om gewoon wat rond te kijken en inspiratie op te doen.

De eerste outfit is mijn persoonlijke favoriet. Ik zie me deze outfit meteen dragen! Ik ben op dit moment ook op zoek naar een rokje, maar ik heb er momenteel nog geen gevonden. Deze roze rok vind ik echt prachtig en ideaal voor de lente. In Belgiƫ moeten we altijd rekening houden met het weer en daarom zou de grijze trui er ideaal bij passen. Ik ben echt fan van de wijde mouwen en het zorgt voor wat meer warmte. Ik zou kiezen voor beige schoenen en een handtas in bijpassende kleur. Beige is ook heel populair het komende seizoen. De choker is nog steeds in en dit roze exemplaar heeft net het tikkeltje extra aan de outfit.

 

 
 
Pink skirt
 

De tweede outfit is iets simpeler. Ik koos voor deze super schattige trui met bloemen op de mouwen. De kleur roze is echt om van te snoepen. Ik zou die persoonlijk combineren met een witte broek, dat maakt het mooi zomers. Er zijn nog steeds heel veel sneakers in het straatbeeld te zien. Logisch, want het is wel heel comfortabel. Deze roze schoenen zijn heel erg vrouwelijk. 

 
Comfort cute

Niet iedereen is fan van roze. En te veel roze kan er snel nogal kinderachtig uitzien. Ik wou een meer volwassen outfit creĆ«ren, en uiteindelijk vond ik de outfit echt Instagramwaardig. Een zwart kostuum kan ook heel chique ogen bij vrouwen. Natuurlijk wil je niet te stijf overkomen, tenzij het bijvoorbeeld nodig is op je werk. In combinatie met een sexy roze crop top kan je deze outfit heel stijlvol en vrouwelijk maken. Perfect voor een fashionista, niet?

Black and pink
Roze is niet enkel populair in de modewereld. Ook op het vlak van beauty is roze het kleur van 2017. Roze oogschaduw, lippen… alles wat je wil. Zolang je maar niet overdrijft en alles gaat combineren!
 
Wat vinden jullie van de kleur?
 
Liefs,
Emma

 

Geef een reactie

CommentLuv badge