De rode loper- Grammy awards 2017

De Grammy awards is zowat de grootste awardshow in de muziekbusiness. Dit jaar vond de 59ste editie van de uitreiking plaats in Los Angelos. Adele was de grote winnares van de avond.  Ze won in totaal vijf grammy’s, waarvan de drie meest belangrijke : Album van het jaar, song van het jaar en plaat van het jaar. Opvallend was dat Adele vond dat Beyoncé’s album het meer waard was om de Grammy van het jaar te winnen. Een leuke show dus, en ook waren er opnieuw een heleboel outfits te spotten.

Ook muzikanten trekken hun beste outfits aan voor een belangrijke awardshow als de Grammy awards. Er werden heel wat prijzen uitgereikt en er was een heleboel spektakel. Ik vind het altijd leuk om alle outfits te bekijken op zo’n belangrijk evenement. Ook dit jaar kozen veel celebrities voor prachtige jurken en sommige voor iets vreemdere creaties.

Toppers

Rihanna. Vroeger was ik best fan van haar en haar muziek, maar de laatste jaren vind ik haar iets te arrogant geworden. Ook haar stijl is veel veranderd over de jaren. Op de Grammy’s leek ze weer even de oude Rihanna, met haar lange golvende krullen. Zelf kon ze geen prijs in de wacht slepen, maar ze viel wel op in haar bijzondere jurk. De oranje croptop van Armani Privé en de zwarte rok passen perfect samen. De combinatie is bijzonder, maar wel erg mooi. Ik vind het een gewaagde keuze, die nog steeds erg stijlvol is. 

Paris Jackson, dochter van, en Caroline D’Amore, een dj, kozen beiden voor een prachtige jurk. Vooral de jurk van Caroline vind ik erg stijlvol, zelfs met de blote buik. De outfit van Paris Jackson is iets opvallender, maar past perfect bij haar stijl.  De jumpsuit is van Balmain en ze draagt juwelen van Kimberly McDonald.

Voormalig Glee actrice Lea Michele heeft een prachtige stijl. Ook tijdens de Grammy’s was op ik opnieuw fan van haar jurk. Het tweedelige ensemble van Cavalli Couture ziet er ingewikkeld en stijlvol uit. Ze heeft ook een prachtig figuur, dat goed uitkomt in deze jurk. Van haar make-up ben ik minder fan. Ik weet dat roze make-up echt een trend is, maar het lijkt bijna alsof ze roze pandaogen heeft op deze foto.

De vrouw op deze foto is Kelsea Ballerini. Ik kende haar nog niet, maar ze is blijkbaar een Amerikaanse country zangeres. Ze heeft een prachtige look en draagt ook een jurk die perfect past bij haar lieve uiterlijk. De jurk lijkt net uit een sprookje te komen. Tijdens de show trad ze samen op met Lukas Graham, waar ze een mashup brachten van hun hits. Het is een jurk van Ines Di Santo.

Je hoeft geen maatje 36 hebben om stijlvol te zijn. Dat bewees deze Elle King op de Grammy awards. Haar getatoeëerde armen zien er erg stoer uit, en dan draagt ze een echte prinsessenjurk met bloemenpatroon. Bloemen zijn een echte trend dit jaar, dus ze is al helemaal trendy. Het is best een klassieke stijl, maar ik vind het echt leuk staan bij haar.

Flops

Ik ben best fan van Katy Perry en hou vaak ook van haar gewaagde outfits. Toen ik de bovenkant van haar jurk zag, was ik best positief. Het leek me een futuristische outfit en dat staat haar meestal goed. Maar de onderkant daarentegen. Ik vind de combinatie met de harige rok echt niet mooi. Het harige gedeelte begint ook veel te laag, waardoor het lijkt alsof ze een enorm lang bovenlichaam heeft. Het is een jurk van Tom Ford, maar dat was een echte misser wat mij betreft.

De prijs voor lelijkste outfit van de avond gaat zonder twijfel naar Halsey. Wat draagt ze zelf? Een training? Een huispak? Wat het ook is, ik vind het vreselijk. De broek ziet er echt onflatterend uit en de outfit wordt helaas niet mooier door eronder naakt te lopen. Het zorgt er enkel voor dat de outfit nog stijllozer wordt. Verbranden die handel, alsjeblieft!

Op deze laatste outfit van Cee Lo Green zal ik zelfs geen commentaar geven. Wat is het zelfs?!!

Wat vonden jullie van de outfits op de Grammy awards?

Liefs,

Emma

Geef een reactie

CommentLuv badge