Urban Decay vice lipstick palette Junkie – eerste indruk

In Rome stapte ik voor het eerst in mijn leven een Sephora binnen. Eindelijk! En wat had ik er naar uitgekeken. Ik wist dat ik niet met lege handen zou buitengaan, maar kon helemaal niet kiezen. Uiteindelijk koos ik voor een oogschaduwpalette, die ik binnenkort zal tonen, maar ik twijfelde. Ze hadden ook het vice lipstick palette in de kleur Junkie. Bij ons zijn die al lang uitverkocht en Junkie kon je enkel in Sephora krijgen. Uiteindelijk kocht mijn vriend het palette voor mij als cadeau. Ik was zo verrast en natuurlijk erg blij. Vandaag toon ik jullie het palette en geef mijn eerste indruk.

Het Vice lipstick palette is een palette uit de holiday-collectie van Urban Decay. Het merk bracht twee paletten uit die elk uit twaalf lippenstiften bestaan. Het ene palette, Junkie, werd exclusief in Sephora verkocht. Het palette dat ze bij ons verkochten vond ik ook heel mooi, maar het bevatte vier kleuren die ik al had. Dat vond ik een beetje zonde. Toen ik het Junkie palette zag, wou ik die meteen.

De verpakking is opnieuw erg mooi. Zelfs de kartonnen verpakking. Door de foto heb je meteen een goed zicht op de kleuren in het palette. Het is een heel gevarieerd palette en het bevat enkele kleuren die ze bij ons in Ici Paris Xl niet verkopen. Extra leuk dus. Het bevat ook een handig borsteltje. Ook het borsteltje is erg stevig en heel handig in gebruik.

Het palette heeft hetzelfde uiterlijk als de lippenstiften van de collectie. Het spiegelende oppervlak is wel heel gevoelig aan vingerafdrukken. Ik denk dat het er snel vuil kan gaan uit zien, maar voorlopig ziet het er nog heel mooi en luxueus uit. Binnenin zit er een doorzichtig luikje met het opschrift ‘Lipstick is my vice’. Een spreuk die helemaal op mijn lijf geschreven is. Het luikje zorgt ervoor dat je palette langer schoon blijft en je minder snel met je vingers in de make-up zal belanden.

En hieronder zie je de inhoud van het palette. Twee rijen met in totaal twaalf lippenstiften. Je merkt dat het palette heel veel variatie bevat. Niet enkel qua kleur, maar ook qua finishes. Vijf van de zes finishes van de reeks zijn aanwezig. Heel leuk, want er zijn nog steeds twee finishes die ik nooit heb geprobeerd en die zitten allebei in het palette.

Het palette bevat de volgende twaalf kleuren:

 • Disturbed (comfort matte)
 • 714 (mega matte)
 • Carnal (comfort matte)
 • Safe word (comfort matte)
 • Studded (Metallized)
 • Whip (Sheer shimmer)
 • Wrath(Metallized)
 • Big Bang (Metallized)
 • Firebird (cream)
 • Vanity kills (mega matte)
 • Speedbal (cream)
 • Junkie (Metallized)

Ik ben heel tevreden met het aanbod van kleur. Ik had enkel Firebird al en dat is een van mijn favorieten. Een dubbel is dus altijd welkom. Ik ben erg blij met de paarse tinten en Carnal en Safe Word lijken me heel leuke nude tinten. Junkie is een speciale groene kleur. Ik vrees dat ik deze niet zal durven dragen, maar ik ga het zeker eens proberen.

Ik wou toch al de eerste swatches met jullie delen. Het was even wennen om het borsteltje te gebruiken, maar het voelt zacht en erg praktisch. De bruine tinten vind ik echt prachtig en studded lijkt me verrassend mooi. Benieuwd  hoe die er op mijn lippen zal uitzien. Het was moeilijk om een goeie foto te nemen van 714 en Disturbed, maar het lijken ook leuke kleuren. Ik ben vooral erg nieuwsgierig naar de mega matte finish.

De onderste rij bevat enkele bijzondere kleuren, maar de swatches zijn er alvast heel goed uit. Vanity kills was de enige die nogal stroef aanbracht op mijn arm.

swatches junkie palette Urban Decay

Nu ga ik lekker veel gebruik maken van het palette en binnenkort deel ik lip swatches en mijn ervaringen met het palette. Het palette heeft me 35 euro gekost, wat best meevalt voor twaalf kleuren. Tot nu toe heb ik nog niet echt nadelen ontdekt, behalve dat er wel heel gewaagde kleuren inzitten. Persoonlijk vind ik dat leuk, maar voor anderen is dat misschien een nadeel.

Liefs,

Emma

4 gedachten over “Urban Decay vice lipstick palette Junkie – eerste indruk

Geef een reactie

CommentLuv badge