Review: Bourjois volume reveal mascara

Mascara. Toch een product waar ik een haat-liefdeverhouding mee heb. Aan de ene kant kan ik niet zonder, maar aan de andere kant wil ik er ook zo weinig mogelijk aan spenderen. Onlangs was echt al mijn mascara op en toen moest ik wel een nieuwe halen. Gelukkig was er weer een actie in het Kruitvat. Deze keer stonden alle mascara’s van Bourjois aan 10 euro. Ideaal, want de normale prijs is niet zo goedkoop.

Ik koos uiteindelijk voor de volume reveal mascara. Normaal kost deze 16,5 euro, een prijs die ik normaal niet betaal voor mascara. Maar door de korting wou ik het wel eens proberen. Opvallend aan de mascara is dat hij een vergrotende spiegel op de verpakking heeft. Die spiegel vergroot je wimpers maar liefst drie keer. Dat zou handig moeten zijn, omdat je op die manier geen enkel haartje mist!

De mascara is waterproof en zorgt voor veel volume. Een goeie test voor de waterproof-formule is mijn sportles.Tijdens het boksen zweet ik enorm en toch bleef mijn mascara perfect zitten. Op dat punt is de mascara alvast geslaagd.

De Bourjois mascara heeft een fijn borsteltje met siliconen haartjes. Ik vind een fijn borsteltje leuker om mee te werken dan een dikker exemplaar. Het spiegeltje is best wel handig en helpt je om geen enkele wimper te missen. Of ik die spiegel nu een absolute meerwaarde vind? Dat nu ook weer niet. Het is handig en een leuke extra, maar persoonlijk zou ik er niet meer voor betalen.

Ook met de volume en lengte ben ik enorm tevreden. Ik heb niet zo’n lange wimpers en heel veel mascara’s doen echt weinig bij mij. Met deze mascara van Bourjois krijg ik een mooi volume en zelfs wat krul. De mascara blijft goed zitten en mijn wimpers blijven er goed uit zien.

Kortom, ik ben fan van deze mascara. Het is een van de betere exemplaren die ik al heb uitgeprobeerd. Hij is wel best prijzig, en ik weet niet of ik hem om die reden zo snel opnieuw zou kopen.

Liefs,

Emma

4 gedachten over “Review: Bourjois volume reveal mascara

Geef een reactie

CommentLuv badge