De mooiste make-up – pinspiratie

Make-up is mooi. Niet enkel op je gezicht, maar vaak ook als product zelf. Ik hou enorm veel van mooie dingen en hecht veel belang aan de verpakking. Nochtans is verpakking niet altijd een indicator van goeie kwaliteit, maar toch kan ik het niet laten. Elke keer opnieuw zal ik kiezen voor de producten met de leukste verpakkingen. En ook op het internet valt er heel wat moois te vinden.

Op Pinterest zocht ik enkele van de mooiste afbeeldingen van make-up. Ik begin bijna te kwijlen van alle mooie spullen. Kijken mag, toch? 😉

Als er een merk altijd met de origineelste verpakkingen op de proppen komt, is het wel Too Faced. Hun producten zien er altijd schattig uit en vaak ook heel kitch. Soms zien ze er wel wat goedkoop uit, maar de kwaliteit van de producten is wel erg goed. Op de foto hieronder zie een soort blush of highlighter in de vorm van een diamant. Wat zien die er leuk uit zeg. Ook de hartvorm maakt de producten extra schattig.

De verpakking van dit palette van Hourglass is niet zo heel bijzonder, maar de make-up zelf is gewoon prachtig. Ik hou enorm veel van marbled poeders, zoals deze highlighters hieronder. Ook de kleuren zelf zijn heel mooi.

Make-up hoeft niet te bestaan om er goed uit te kunnen zien. Op internet zie je vaak foto’s verschijnen van Harry Potter make-up. Jammer genoeg is die vaak niet echt, of enkel voor veel geld op kleine schaal te verkrijgen. Ook op Pinterest zie je heel veel make-up, gebaseerd op de bekende boeken en films. Zien de producten hieronder er niet magisch uit?

Vandaag de dag vind je ook al heel wat bijzondere make-up borstels op de markt. Ik zelf koos voor simpele zwarte, omdat ik niet te veel wil betalen voor borstels. Deze feeërieke borstels hieronder zien er wel erg bijzonder uit. Bij borstels is de kwaliteit nog steeds het belangrijkst, maar deze zouden wel mooi op je kast staan. 

Deze blushes van Milani zag ik al heel vaak voorbijkomen. De bloemvormige blush ziet er zo stijlvol en mooi uit. Bijna te mooi om te gebruiken…

De paletten en make-up van Anastasia Beverly Hills zijn best bekend. Zeker haar highlight palettes. Volledig terecht als je het mij vraagt, want ze zien er zo mooi uit en de make-up is ook erg goed. Ze zijn alleen niet zo goedkoop en dat is de enige reden dat ik nog geen palette in mijn bezit heb.

Wat vinden jullie de mooiste make-up producten?

Liefs,

Emma

4 gedachten over “De mooiste make-up – pinspiratie

Geef een reactie

CommentLuv badge