Mijn allereerste outfitpost – Liu Jo handtas

Is het niet spannend? Na meer dan een jaar bloggen is het vandaag eindelijk tijd voor mijn allereerste echte outfitpost. Ik heb dat altijd al willen proberen, maar deed het niet omdat ik echt niet graag poseer. Een tijdje geleden krijg ik een bericht van Duifhuizen tassen en koffers waarin ze lieten weten dat ik een handtas mocht uitzoeken om te reviewen. En die leuke samenwerking verdiende wel een outfitpost. Het poseren voor de camera was nog steeds onwennig en ik ben benieuwd wat jullie er van zullen vinden.

Duifhuizen tassen en koffers is één van de grootste aanbieders van handtassen en koffers in Nederland. Ik kende het bedrijf nog niet, maar ze hebben 26 winkels in Nederland en een grote webshop. En via de webshop kunnen we hun leuke producten ontvangen in België. Ik mocht van hen een handtas uitkiezen van de webshop. De collectie is heel uitgebreid en je vindt er zeker iets naar je smaak. Ze verkopen kwalitatieve en mooie merken zoals Liu Jo, Guess, Ted Baker en Kipling. 

Ik vond het niet eenvoudig om te kiezen en had echt een keuzeprobleem. Uiteindelijk koos ik voor een prachtige tas van Liu Jo in het model Anne Chain Tote Nero. Je kan de handtas kopen voor 169 euro. Ik was heel tevreden met de service. Na een dag had ik de handtas in huis, ook al woon ik in België. Je hoeft ook nooit verzendingskosten te betalen.

Over de tas

Toen ik de tas ontving, vond ik hem meteen erg mooi. Maar ik had hem eerlijk gezegd wel iets groter verwacht. Ik hou van grote tassen en had hem iets groter ingeschat. Uiteindelijk blijkt er toch erg veel in te passen. De tas is best breed en er is genoeg plaats voor een hoop spullen zoals mijn Ipad, make-up tas en een flesje water. 

Het is een zwarte handtas, met een leuke saffiano print. De print heeft de handtas net dat tikkeltje extra. De handvaten van de tas zijn erg stevig en de gouden ketting maakt de tas nog eleganter. Het is de perfecte tas om te combineren met een chique outfit en de grootte is perfect om te gaan shoppen.

Binnenin de tas is er slechts een hoofdvak. Het bevat ook een insteekvak voor je gsm of sleutels en er is ook een klein ritszakje.  In de tas zat er ook een schouderband, die je kan afnemen. Persoonlijk vind ik het mooier om de schouderband niet aan te brengen, maar het is natuurlijk wel handig. 

De outfit

Je kan de handtas met enorm veel combineren. Ik koos bewust voor een tijdloos kleur en model. Het is een simpele outfit, maar die bevat al mijn favoriete winterkleren. Ik draag mijn jas van Only, die ik een tijdje terug heb gekocht.Ik vind de kleur van deze jas ideaal en hij is lekker warm. De kap van deze jas vind ik geweldig, omdat het zo groot en los is.

Op de foto draag ik ook mijn favoriete laarzen, die dit jaar een echte trend zijn. Ik ben al heel lang fan van over the knee-laarzen, maar durfde me niet wagen aan deze trend omdat ik niet van de grootsten ben. Ik had schrik dat ik er enorm kort mee zo lijken. De verkoopster bij Tamaris (aka mijn mama) kon me uiteindelijk overtuigen om het toch eens te proberen. En wat ben ik blij dat ik dat heb gedaan. Ik heb al veel complimenten gehad over de schoenen en ze zijn lekker warm. Ze passen ook goed bij mijn nieuwe handtas.

Conclusie

Ik ben heel tevreden met mijn nieuwe aanwinst. Het is mijn eerste tas van een merk en je merkt wel het verschil in kwaliteit. De tas is heel erg stevig en ziet er gewoon prachtig uit. Ik was al lang fan van het merk Lio jo en ik ben blij dat ik eindelijk een tas van hen in het bezit heb. Het is ook interessant om te weten dat de tas een jaar lang in garantie is, al denk ik niet dat er snel iets kapot zal gaan. 

Ik ben heel benieuwd wat jullie van deze post en de handtas vinden. Laat zeker iets weten!

Liefs,

Emma

4 gedachten over “Mijn allereerste outfitpost – Liu Jo handtas

    1. Wat lief van je! Ja, ik heb lang getwijfeld tussen deze en een exemplaar met hak, maar dat lijkt me inderdaad moeilijker te combineren!

Geef een reactie

CommentLuv badge