Winters warm: pyjama pinspiration

Mensen die mij goed kennen weten dat ik vaak een echte huismus ben. Ik ben nog jong, maar soms spendeer ik liever een gezellige avond onder een dekentje dan op een wilde fuif. Natuurlijk ga ik ook wel eens graag weg, maar een goed boek of een leuke film kan me evenveel plezieren. Daarnaast heb ik het ook altijd koud, en daardoor vind je me meestal thuis in mijn pyjama. Liefst zo warm mogelijk en met een dekentje erbovenop.

Warme pyjama’s zijn niet meteen het meest sexy, maar wel enorm gezellig. Zelf koop ik mijn pyjama’s bijna allemaal bij het Belgische merk Woody. Ze maken vooral leuke kinderpyjama’s, maar zelfs als volwassene (niet dat ik mezelf als volwassen beschouw) vind ik ze nog erg leuk. De foto’s komen allemaal van Pinterest. Ze dienen vooral ter inspiratie, in winkels vind je vast pyjamas zoals deze hieronder.

Een fluffy trui is onmisbaar voor mij. Dit exemplaar hieronder met konijnoren is zo schattig. Warme en zachte truien zijn zo leuk en ideaal voor een dagje op de bank. Met zo’n trui zal je zeker geen kou lijden. Bij Hünkemoller hadden ze nog niet zo lang geleden zo’n truien als deze, inclusief oortjes. Misschien kan je er nog snel een scoren in de solden.

Deze speciale trui hieronder vind ik zo leuk! Het opschrift, Princess in training, is schattig en heel erg girly. Het kroontje bovenaan maakt het nog tien keer zo leuk. Daarbij lijkt de stof enorm zacht. Ik weet niet meteen waar je zo’n trui kan vinden, maar hopelijk weet iemand van jullie het!

De pyjama hieronder wil ik zo graag. De grijze kleur  met de schattige wolkjes zien er zo goed uit samen. Ik vind de pyjama erg schattig en toch nog volwassen en vrouwelijk genoeg.

Oké, de peignoir hieronder is niet echt een pyjama, maar hij ziet er zo zacht uit dat ik hem wel moest vermelden. Het is een exemplaar van Abercrombie, wat de luxueuze uitstraling wel verklaart. Waarschijnlijk zal hij ook niet zo goedkoop zijn. Een peignoir is voor mij ideaal voor als het buiten erg koud is. Dan draag ik liefst een warme pyjama en een dikke peignoir. Warmte verzekerd.

 

Afsluiten doe ik met eentip voor de catlovers. Ik hou zelf erg veel van bolletjesprints én katten. Een ideale pyjama dus. De pyjama is wel een beetje kinderachtig, maar dat kan me eigenlijk niet schelen. Het is veel te schattig en het ziet er comfortabel uit.

 

Houden jullie van pyjama’s dragen?

Liefs,

Emma

4 gedachten over “Winters warm: pyjama pinspiration

Geef een reactie

CommentLuv badge