Up2date: spannende beautynieuwtjes

Persoonlijk vind ik niets leuker dan enkele spannende beautynieuwtjes. Af en toe vang ik wel eens wat op, of ik zie enkele leuke foto’s passeren op Instagram waarvan ik denk dat ik het met jullie moet delen. En deze drie nieuwtjes zijn absoluut het delen waard!

Too Faced naar Belgie?

Het fantastisch schattige merk Too Faced is overgenomen in de portefeuille van Estée Lauder. Op zich hoeft dat niet zo veel te betekenen, maar het zorgt wel voor een extra grote kans dat het merk binnenkort gewoon bij ons te koop is. Estée Lauder is bij ons te vinden in de winkels, maar Too Faced kon je tot nu toe enkel online kopen of in het buitenland. Het merk heeft echt heel leuke producten, met de meest schattige verpakkingen. Ze staan vooral bekend om hun chocolate paletten. Het is geen goedkoop merk, maar de prachtige verpakkingen en goede kwaliteit van hun producten maakt 

Ik hoop echt dat ze het merk binnenkort hier zullen verkopen. Dan ga ik zeker eens shoppen. Het zal minder positief zijn voor mijn portefeuille, maar dan is dat maar zo.

Urban Decay Vice liquid lipsticks

Mijn favoriete merk aller tijden doet eindelijk mee aan de liquid lipstick trend. Een trend die mij eigenlijk nog niet heeft kunnen bekoren. Maar als Urban Decay het maakt, dan moet ik het wel eens proberen. De liquid lipsticks hebben een waterproof formule en zouden perfect blijven zitten. Het merk brengt dertig verschillende kleuren uit en twee verschillende formules.

Ondertussen zijn de liquid lipsticks al te koop in Amerika. Hopelijk komen ze ook snel naar ons. Er zitten heel wat verschillende kleurtjes bij, voor iedereen wat wils. Ik ben benieuwd! De video op hun Instagram pagina zag er alvast veelbelovend uit!

Mac color rockers lipsticks

Mac komt opnieuw met een nieuwe lijn lippenstiften op de proppen. Een heel kleurrijke lijn, want ze bevat alle kleuren van de regenboog. Een hele hoop kleuren die dus opvallend zijn en niet altijd makkelijk te combineren. Wel leuk voor de durvers onder ons en de creatievelingen. Kenners beweren ook dat een kleurrijke lip heel erg in zal zijn in 2017. 

Mac brent 28 nieuwe kleuren uit. De lippenstiften hebben allemaal een matte finish. In Amerika komen ze op 26 januari online, ik denk dat de collectie kort daarna hier te verkrijgen is. Ik vind de collectie enorm leuk. Hij bevat erg veel speciale kleuren, maar sommige zijn ook tamelijk draagbaar. En een beetje kleur kan nooit kwaad!

Naar wat kijken jullie het meest uit?

Liefs,

Emma

 

2 gedachten over “Up2date: spannende beautynieuwtjes

Geef een reactie

CommentLuv badge