Violated – Urban Decay vice lipstick

In een van mijn vorige posts toonde ik mijn nieuwe lippenstift van Urban Decay. Ik vertelde toen al dat ik niet een, maar twee lippenstiften kocht. Vandaag toon ik met veel plezier mijn andere nieuwe aanwinst. Violate werd mijn achtste lippenstift uit de Vice collectie. Het is mijn tweede cream lippenstift en het is opnieuw een heel draagbaar kleurtje.

Violate is een cream lippenstift is een mauve kleur met een blauwe ondertoon. De kleur toont ook wat grijzig en past goed bij mijn huidskleur en ondertoon. De cream formule is heel romig en voelt ook verzorgend aan. Mijn eerste cream lippenstift van de collectie, Moshpit, vond ik tot nu toe een van mijn mindere aankopen. Ik werd best teleurgesteld in de cream formule, omdat hij niet zo eenvoudig aanbracht en heel gemakkelijk uitloopt. Moshpit is wel een heel donkere kleur, wat misschien de reden is dat ik met Violate minder problemen heb. 

Ik heb een hele tijd rondgelopen in de winkel op zoek naar de perfecte kleur. Ik wou iets meer neutrale kleuren bezitten, die ik beter kan combineren en alle dagen kan aandoen. De verkoopster raadde me Backtalk aan, maar die heb ik al in mijn collectie. Toen toonde ze me een hele hoop andere leuke kleuren en uiteindelijk koos ik voor Violate. Ik werd meteen verliefd op de prachtige kleur.

Toen ik thuis kwam vond ik dat de kleur best leek op Backtalk. Op de lippen zien ze er anders uit en ze hebben natuurlijk een andere finish. Toch wou ik de kleuren eens naast elkaar leggen om ze te vergelijken. 

Op de swatches zie je toch duidelijk de verschillen tussen de kleuren onderling. Ik vergeleek ook een oudere lippenstift met de twee kleuren. Je merkt wel dat de tinten veel gemeen hebben, maar persoonlijk vind ik het gewoon een mooie kleur. Ik sta niet zo mooi met nude kleuren en deze tinten leunen voor mij het dichtst aan bij een neutraal, alledaags kleurtje.

Rapture is ook een cream lippenstift, maar is donkerder en eerder paarskleurig. Backtalk is iets meer zoals de kleur oudroze en heeft bovendien een soft matte afwerking.

Swatches van links naar rechts: Rapture (uit de Revolution collectie) – Violate – Backtalk

Violate

Hieronder zie je swatches op mijn lippen. Ik ben fan van de kleur. De crème formule vind ik bij Violated echt goed. De lippenstift voel echt zacht aan, bijna zoals een lippenbalsem. De kleur is een mooie mix tussen roze en paars. Ik vind hem heel draagbaar en het lijkt me een extra leuke kleur in de zomer.

 


Liefs,

Emma

6 gedachten over “Violated – Urban Decay vice lipstick

Geef een reactie

CommentLuv badge