Lovelight – Urban Decay vice lipstick

Ja, ik geef het graag toe. Ik heb een verslaving… aan lippenstift. Afgelopen zaterdag maakte ik mijn laatste examen en dat verdiende wel een beloning. Ik had een kortingsbon van 5 euro bij Ici Paris Xl en wou mezelf belonen met een nieuwe lippenstift van Urban Decay. De vice collectie vind ik zo super dat ik ze wel alle honderd zou willen. En als ik zo door zal doen, behaal ik dat doel misschien wel ooit. In de winkel kon ik mezelf weer niet inhouden. Ik kocht er niet een, maar twee. En dan heb ik nog enorm mijn best moeten doen om geen derde mee te nemen. Ja, ik weet het, ik heb een probleem.

Genoeg over mijn probleem. Nu ga ik een van mijn twee nieuwe pareltjes in mijn collectie aan jullie tonen. Ik koos voor Lovelight, mijn allereerste lippenstift met de sheer shimmer finish. Vroeger koos ik bewust voor matte lippenstiften, maar de laatste tijd ben ik steeds meer benieuwd naar andere soorten lipstick. Door Youtube en Pinterest heb ik ondertussen een enorme Vice wenslijst. Vroeger zou ik nooit interesse hebben getoond voor een lippenstift als Lovelight, maar na de swatches was ik echt verkocht.

lovelight

Lovelight is een lippenstift met een sheer shimmer afwerking. Het is een warme koraalkleur met roze glitter. Volledig anders dan ik gewoon ben, maar daarom vind ik het denk ik extra leuk. Vroeger koos ik altijd voor matte lippenstift, omdat de kleuren het meest opvallen. Maar ook een subtiele lipkleur kan erg mooi zijn. 

Een van de redenen waarom ik schrik had van de sheer-finishes is het pigment. Om een of andere reden dacht ik dat sheer betekende dat de lippenstift enkel een doorschijnende glans zou geven op je lippen. Maar niets is minder waar. De lippenstift is net enorm gepigmenteerd. Op de swatch hieronder op mijn arm kan je zien hoeveel kleur je van Lovelight krijgt met slechts één keer over je arm te gaan. De kleur ziet er meteen erg mooi uit en heeft een prachtige glans. Op de foto valt de glans wat weg, door een gebrek aan veel zonlicht.

lovelight swatches

Mijn camera heeft het even begeven, dus de lipswatches zijn gewoon gemaakt met mijn Iphone. De kwaliteit is niet fantastisch, maar zo hebben jullie toch een idee van de kleur op mijn lippen. Ik ben alvast verliefd op de kleur, want ik draag hem al de hele week. Ik vind het de perfecte kleur voor overdag en hij valt toch voldoende op. De kleur blijft echt erg lang zitten, ’s avonds was hij nog bijna perfect. Enkel na een stevige maaltijd moet je wel eens wat bijwerken, maar zelfs dan is hij nog best goed zichtbaar.

Ik vind het absoluut een aanrader. De lippenstift is te verkrijgen bij Ici Paris Xl of op hun site.

Liefs,

Emma

 

5 gedachten over “Lovelight – Urban Decay vice lipstick

  1. Heel mooi kleurtje! Ik merk dat ik ook steeds vaker van matte lipsticks begin af te stappen, die voelen meestal toch iet of wat onaangenaam op mijn lippen. Ben benieuwd naar de andere kleur die je kocht!

Geef een reactie

CommentLuv badge