De rode loper- the golden globes

Afgelopen zondag vonden the golden globes plaats in Beverly Hills. Op de 74ste edities van de awards reikten ze prijzen uit aan de beste films, acteurs en actrices van het voorbije jaar. De grote winnaar van de avond was de film La la Land. De award show werd dit jaar gepresenteerd door de komiek Jimmy Fallon.

Een awardshow betekent heel veel mooi volk op de rode loper. Voor dit prestigieuze evenement haalden de acteurs en actrices hun mooiste en elegantste outfits naar boven. Het viel me op dat er dit jaar heel wat prachtige jurken te spotten waren. De meeste vrouwen kozen voor een klassieke, lange jurk. Ik vind het opvallend dat de outfits heel wat stijlvoller zijn dan bijvoorbeeld bij prijsuitreikingen voor muziek. Daar kiest men vaker voor gewaagde en vergezochte outfits, maar dan sla je ook sneller eens de bal mis.

Vandaag deel ik de mooiste en lelijkste outfits met jullie. Er waren weinig missers dit jaar, dus de sectie met toppers is heel wat groter. 

Toppers

Waaw, kun je er nog meer uitzien als een Disney prinses? Lily Collins straalt in deze prachtige roze jurk. Het past perfect bij haar bleke huid en rode lippen, en ook haar kapsel staat haar beeldig. Het is een jurk van Zuhair Murad couture, en ze ziet er uit alsof ze net uit een sprookje stapt. Geweldig.

De jonge Maisi Williams, beter bekend als Arya uit Game of thrones verscheen op de rode loper in een gele jurk. Ze was niet de enige die koos voor de knalkleur, maar ze straalde echt in de outfit.

Sienna Miller koos voor een prachtige witte jurk van Michael Kors. Het is een van mijn favoriete looks van de avond. De snit is stijlvol en elegant en toont iedereen haar buikspieren. Een van de leukste looks van deze golden globes.

Ook Reese Witherspoon koos voor een gele baljurk van Versace. Opvallend was dat ze in 2007 al koos voor een soortgelijke gele jurk. Tien jaar later ziet ze er nog even stralend uit.

Emma Stone koos voor een roze jurk met sterren. De actrice steunt al jaren de “ask her more”-campagne. Een campagne die het oneerlijk vindt dat  dat bekende vrouwen enkel vragen krijgen over de ontwerpers van hun jurk. De presentator durfde haar toch vragen wat ze droeg en daarop antwoordde ze gevat: “De jurk is roze en er staan sterren op.”

Flops

In tegenstelling tot de jurk van haar Got-collega, vind ik de jurk van Sophie Turner minder geslaagd. Akkoord, het is absoluut geen afschuwelijk stuk, maar ik vind het toch niet zo geslaagd. Vooral de bovenkant, met de futuristische stukken aan haar armen, vind ik een misser. Het is een jurk van Louis Vuitton. Opvallend is hij zeker, geslaagd vind ik niet.

Ook Natalie Portman koos voor geel op the golden globes. Maar dit gedrocht had ze mogen laten hangen in haar kast. Ik vind de jurk maar een vormloos en saai ding. Vooral iets te oubollig voor haar leeftijd. Jammer.

Ik moest even twee keer kijken toen ik deze foto van Drew Barrymore zag. Wat een onflatterende foto. En haar jurk lijkt precies een oud gordijn met vleugels.  Het is een jurk van Monique Lhuillier, die ik persoonlijk iets te oud vind voor de actrice.

Wat zijn jullie favorieten?

Liefs,

Emma

2 gedachten over “De rode loper- the golden globes

Geef een reactie

CommentLuv badge