Dé make-up trends van 2017

2017 is nog maar net begonnen, maar verschillende beautygoeroes en modeontwerpers bepaalden nu al de komende trends van het jaar 2017. Catwalk looks zijn natuurlijk vaak over the top en niet draagbaar in het dagelijkse leven. Toch merken we vaak dat trends meer simpele versies zijn van de looks die je voorbij zag komen op de catwalk. Benieuwd welke make-up je dit jaar overal zal zien? Lees dan snel verder.

De foto’s komen allemaal van Pinterest en zijn dus niet van mij!

Lipgloss

De voorbije jaren waren matte lippen enorm trendy. De matte lippenstiften van Mac en Urban Decay verkochten als zoete broodjes en matte liquid creams zorgden voor een nog mattere look. Volgens verschillende make-up artiesten zal lipgloss dit jaar weer helemaal het van het worden. Haal die glanzende gloss dus maar weer boven!

Glitter lips

Een trend die ik niet meteen verwacht had, is de glitterlip. Bij heel wat modemerken zag je modellen met glitterlippen. Lijkt me wel eens leuk voor een feestje, maar niet voor een gewone dag. Bovendien lijkt het ook nogal onpraktisch om allemaal glitters op je lippen te plakken en dan moeten ze nog een hele dag blijven zitten.

Roze is het nieuwe nude

Haal dit jaar je roze paletten maar boven. Vanaf nu dragen we allemaal het liefst zo veel mogelijk roze op onze ogen.

Bye bye cateye

Ben je net als ik een kluns met strakke potloodlijntjes? Slaag je er maar niet in om een wing te maken? Goed nieuws, vanaf nu hoef je helemaal geen strakke lijnen meer te maken. Je eyeliner hoeft nu helemaal niet meer zo strak, ze mag zelfs een beetje ‘uitgeveegd’ worden.

Blush

Zeg vaarwel aan je subtiele blozende wangen. Volgens experten mag blush vanaf nu volledig opvallen. Iedereen mag je blush zien, zelfs vanaf de overkant van de straat. Nu mag je je blush zelfs aanbrengen op je slapen. Een gewaagde trend, waar ik niet meteen sta voor te springen eigenlijk.

Rode lippen

In 2017 mag je opnieuw kiezen voor een rode tint op je lippen. Belangrijk is wel dat je nu de rest van je make-up simpel houdt. Liefst draag je enkel wat mascara en blijf je voor de rest zo naturel mogelijk.

Wat vind jij van de trends?

Liefs,

Emma

4 gedachten over “Dé make-up trends van 2017

Geef een reactie

CommentLuv badge