The luxe life – Fleur de Force

Iedereen die mij goed kent weet dat ik van boeken hou, en zeker van mooie boeken. Met boeken over mode of make-up kan je me altijd een plezier doen en ik vind het leuk om mooie exemplaren op mijn kast uit te stallen. Natuurlijk weet mijn beste vriendin dit allemaal en met mijn verjaardag verraste ze mij met een origineel boek.

Ik kreeg van haar het boek The Luxe life van Fleur De Force. Ik ken de schrijfster niet, maar het boek zag er prachtig en heel vrouwelijk uit. Ik vond het meteen erg leuk en ook de inhoud zag er veelbelovend uit.

Fleur De Force is blijkbaar een van de meest succesvolle vlogsters van het Verenigd Koninkrijk. Ze vlogt al sinds 2009 en heeft ondertussen meer dan 1,8 miljoen subscribers. Ik kende haar blog nog niet, maar er staan heel veel leuke artikelen op. Ze maakte ook al make-up collecties met bekende merken en ze heeft ook een eigen webshop. Ze heeft een heel stijlvolle en chique stijl, ik ben fan!

Over het boek. The Luxe life telt in totaal iets meer dan 250 pagina’s. Het heeft een harde kaft en ook de pagina’s zijn stevig en glanzend. Het is een ideaal bewaarboek en de mooie uitstraling heeft ervoor gezorgd dat het een plaatsje kreeg op mijn kast. Het boek kost gemiddeld 20 euro, maar momenteel staat het afgeprijsd op Bol.com. 

The luxe life is opgedeeld in zeven hoofdstukken. Het is een heel gevarieerd boek. In het boek vind je niet enkel tips over mode en beauty, maar over een hele hoop lifestyle thema’s. In het boek introduceert Fleur De Force je in haar manier om een luxueus leven te leven. In het eerste deel toont ze enkele leuke make-up looks en geeft ze wat tips. Deze zijn best standaard en is ideaal voor beginners. In het tweede deel toont ze enkele leuke haarstijlen. Ik heb ze nog niet getest, maar ze zien er niet zo eenvoudig uit.

In het volgende deel krijg je fashion tips. Het is een leuk deel met veel prachtige, jaloersmakende foto’s. Het vierde deel is het minst mijn ding. Het gaat over huisdecoratie. Ik heb zelf niet echt interesse in decoratie, zeker omdat ik nog bij mijn ouders woon. In het vijfde deel vind je heel wat recepten, zowel voor hapjes, hoofdgerechten als desserts. Er staan heel wat leuke recepten in en ze lijken me stuk voor stuk heel origineel. Daarna is er nog een hoofdstuk over trouwen en geschenken maken.

Mijn favoriete kapsel uit het boek. Ik zou dit graag kunnen, maar ben echt een ramp met invlechten

Op de foto hieronder zie je een van de praktische artikels in het boek. Een handig artikel over hoe je je kleerkast beter kan organiseren. Het boek bevat heel wat tips. De ene is al wat origineler dan de ander, maar het is wel telkens leuk om te lezen en om bij te leren.

Het boek bevat originele recepten, zowel voor cocktails, hapjes als desserts. De desserts zien er niet eenvoudig uit, maar wel erg lekker.

Het boek The Luxe life is een echte aanrader voor vrouwen die graag dingen bijleren en uitproberen. Er staan niet alleen tutorials in voor make-up, je vindt er ook enkele DIY projecten in. Fleur De Force legt je onder andere uit hoe je een bikini kunt maken of dit leuke shirt dat je hieronder ziet op de foto. Jammer genoeg ben ik zelf niet zo’n creatief en handig persoon, maar door het boek kriebelt het wel om enkele dingen te proberen.

Ik vind The luxe life een heel leuk boek om in je bezit te hebben. Er zit heel veel variatie in en je kan dingen bijleren. Het boek gaat verder dan de basis, waardoor je leuke dingen kan ontdekken. Qua prijs valt het boek goed mee en het heeft een goede kwaliteit. Het boek ziet er vooral erg goed uit. The luxe life is enkel te verkrijgen in het Engels. Ik vind dat een voordeel, maar voor sommigen kan dat een negatief punt zijn.

Ik raad het boek aan voor mensen die houden van een leuk kijkboek vol met prachtige foto’s. Het bevat goede tips en originele ideeën. Ik ben er alvast heel blij mee.

Liefs,

Emma

2 gedachten over “The luxe life – Fleur de Force

Geef een reactie

CommentLuv badge