nyx adventskalender 2016

NYX adventskalender deel 2

Vorige week toonde ik jullie al het eerste deel van mijn adventskalender van NYX. Een cadeautje waar ik nog steeds erg blij mee ben. Ondertussen is Kerstmis voorbij en dat wil zeggen dat ik alle luikjes heb geopend. In deze post toon ik jullie de rest van de make-up die ik in de kalender terug vond. Op het einde maak ik de conclusie over deze kalender: was hij het waard of niet?

De kalender bestaat volledig uit soft matte lip creams en losse oogschaduw. Ik vind de kleuren van de lippies heel uiteenlopend en dat is echt een voordeel. Er zijn een hele hoop kleuren op de markt, maar niet iedereen staat met elke kleur. Daarom vind ik het belangrijk dat er zowel felle als neutrale kleuren inzitten.

De adventskalender bevat zowel winter- als zomerkleuren. In het tweede deel van de maand vond ik iets meer neutrale kleuren terug. Er zijn drie nude/bruinachtige tinten waar ik enorm benieuwd naar ben. Plots vond ik er ook een fel paarse lip cream in en op de allerlaatste dag een felle roodoranje tint. Die laatste lijkt me erg leuk voor in de zomer.

Ik ben vooral benieuwd om met alle verschillende lip creams te gaan spelen. Er zijn veel kleuren die ik nog nooit heb getest en ik ben benieuwd of ze me gaan. Ik vind de kalender wel een leuke manier om nieuwe kleuren make-up te ontdekken.

Ook de laatste dagen kreeg ik er een hoop unieke oogschaduwkleuren bij. Ik vind het nog steeds niet zo handig om allemaal losse doosjes oogschaduw te hebben.

Om een of andere reden had ik wel verwacht dat de kleuren van de de laatste dagen nog feestelijker zouden zijn. Op 24 december had ik bijvoorbeeld een rode lip cream verwacht of een mooie glitter oogschaduw. Geen idee waarom eigenlijk, maar ik had dat idee in mijn hoofd. Ik was dus eventjes ontgoocheld dat ik de laatste dagen enkel sobere oogschaduw kreeg. Op 24 december vond ik de oranjerode lipcream in de kalender. Persoonlijk vind ik dat echt een zomertint. Mocht ik zelf een adventskalender maken, dan zou ik daar rekening mee houden.
 

Ik kan toch besluiten dat ik de adventskalender van NYX de moeite waard vind. Er zitten slechts twee soorten producten in, maar lip creams en oogschaduw kan iedereen gebruiken. Natuurlijk zullen niet alle kleuren je ding zijn, maar het is wel een leuke manier om andere kleuren te ontdekken. De kwaliteit van de oogschaduw heeft me echt verbluft, ik vind ze enorm goed. De lippies vind ik echt erg leuk. Ik had er nog nooit een geprobeerd en nu heb ik er meteen twaalf. Binnenkort komen alle swatches in een artikel op mijn blog!

Liefs,

Emma

Een gedachte over “NYX adventskalender deel 2

Geef een reactie

CommentLuv badge