Spetterend het nieuwe jaar in: de leukste feestoutfits

Zaterdag is het zover: we laten 2016 achterwege en beginnen een nieuw jaar. 2017. Mijn outfit kocht ik al een tijdje geleden, maar wie weet heb je nog geen leuke outfit kunnen scoren. Of ben je nog niet tevreden van je huidige outfit. Ik heb gekozen voor een zwarte blouse en een gouden rokje. Een gouden touch vind ik altijd perfect voor een feestje! Ik hou het best kalm met oudejaarsavond. Aangezien het nu mijn blokperiode is, ga ik gewoon een gezellig avondje vieren bij de familie van mijn vriend.

Of je nu zwaar gaat feesten of gewoon op het gemak thuis blijft, een leuke outfit is altijd goed meegenomen. Ik zocht voor jullie enkele leuke feestoutfits uit, voor de last minute shoppers onder jullie. En anders heb je nooit jurken te veel 😉

Loavies

Zelf heb ik nog nooit iets besteld op de site van Loavies, maar ik heb er wel al veel over gehoord. Ik zie de site ook vaak voorbijkomen op Facebook en het lijkt erg betrouwbaar. Ze hebben er vooral erg leuke kleren. Op hun site vond ik enkele jurken die ik zelf zou willen kopen.

 

Deze zwarte jurk zag ik voorbijkomen op mijn tijdslijn op Facebook. Echt jammer dat ik al al mijn feestoutfits gescoord heb, anders zou ik deze zeker wel willen.
Dit rode fluwelen jurkje vind ik gewoonweg fantastisch. Het is een winters stofje en het komt heel chique over.
Oh, wat hou ik van tulle rokken. Jammer genoeg durf ik hier toch niet mee over straat. Voor de feestdagen zou ik het wel aandurven. Deze stoere combinatie met een lederen t-shirt vind ik erg geslaagd.
Het hoeft niet altijd een kleedje te zijn. Een jumpsuit kan minstens even stijlvol zijn! Dit zwarte exemplaar vind ik erg mooi.

Tischa

Tischa is en blijft mijn favoriete boetiek. Ik koop er bijna al mijn kleren en vooral al mijn jurken. Sinds vorig jaar hebben ze ook een webshop. Ik vind het wel jammer dat ze niet alle kleren verkopen op de webshop, de mooiste kleren hangen vaak enkel in de winkels zelf en die zijn allemaal in West-Vlaanderen. 

Dit jurkje heb ik zelf gepast in de winkel, maar uiteindelijk koos ik toch voor een ander exemplaar. Het model en de stof van deze jurk zijn erg leuk. Eens iets anders dan het typische glitter kleedje voor oudejaar.
Ik ben erg fan van dit model jurkjes. Zelf heb ik er al enkele, dus deze zou te veel lijken op kleedjes die ik al in mijn kast liggen heb. De gouden tint is wel ideaal voor een knallend feestje.

Zara

De populaire keten is vaak mijn ding niet. Soms vind je er wel eens leuke spullen, maar vaak vind ik hun kleren over the top. Deze twee outfits wou ik toch even delen.

Deze korte jumpsuit vond ik best leuk. Lijkt me ideaal voor een feestje. Lekker luchtig om veel te kunnen dansen in een snikhete zaal 😉
Deze outfit vind ik ook erg leuk. De lederen rok is een trend die ik ook wel eens wil uitproberen. Het losse topje met het stippenpatroon vind ik tegelijk erg schattig en sexy.

Natuurlijk is er op het internet wel nog genoeg te vinden en is er voor ieder wat wils. Ik hoop dat ik toch iemand heb kunnen helpen met deze tips!

Liefs,

Emma

 

 

2 gedachten over “Spetterend het nieuwe jaar in: de leukste feestoutfits

Geef een reactie

CommentLuv badge