Mijn Kerstmis look

Enkele dagen geleden was het Kerstmis. Deze post is een dagje later dan normaal, waarvoor mijn excuses. De voorbije periode was nogal hectisch en druk, aangezien ik moet studeren en er een hoop kerstfeestjes waren. Ik doe mijn best om zo regelmatig mogelijk te posten. Hopelijk begrijpen jullie het als dat niet het geval is.

Vandaag wil ik even mijn Kerstmis look met jullie delen. Tijdens de blok vind ik het extra leuk om me volledig op te maken en dit jaar had ik echt een chique kleedje gekozen. Ik was echt trots op mijn outfit en look, daarom wil ik die aan jullie tonen. 

Voor Kerstmis koos ik voor een klassieke kerstlook. Inclusief rode lippen, gewoon omdat het kan. Op een gewone dag durf ik vaak niet te kiezen voor rode lippenstift, maar op Kerstmis kan het niet ontbreken.

Ik begon mijn look met een goed gehydrateerde huid. Normaal draag ik nooit foundation, maar ik had wat last van rode plekken en wou die toch camoufleren. Ik leende mijn moeders cushion foundation van Yves Rocher. Mijn wenkbrauwen vulde ik net zoals anders in met de brow pomade van NYX.

Ik bracht bronzer aan op mijn jukbeenderen en in een “3” op mijn gezicht. Ik bracht ook een subtiele highlighter aan op mijn jukbeenderen, de top van mijn neus, voorhoofd en kin. De bronzer en highlighter kwamen beiden uit mijn Naked Streak palette van Urban Decay.

Voor mijn ogen gebruikte ik zowel een palette van BE creative als een losse oogschaduw van Nyx. Ik bracht eerst een oogschaduwbasis aan. Ik gebruik hiervoor nog steeds een staaltje van Urban Decay, die ik echt fantastisch vind. Uit het palette bracht ik een neutrale basiskleur aan. De oogschaduw van Nyx vind ik heel bijzonder qua kleur. Het is een ijzige soort zilver. Ik kan niet goed beslissen of het een blauwe of zilveren tint is. In mijn ooghoek bracht ik nog een highlighter aan om de look af te maken. Tenslotte gebruik ik nog eyeliner en mascara.

De look werkte ik af met een rode lippenstift. Het is een comfort matte lippenstift van Urban Decay in de kleur Doubt.

Meestal is mijn haar gewoon los, maar voor Kerstmis wou ik eens iets anders. Jammer genoeg ben ik zelf nogal onhandig met mijn haar. Ik ben jaloers op anderen die van hun haar zelf iets moois kunnen maken. Gelukkig kon mijn mama mij wat helpen en ze stak mijn haar op. Ik koos ook om een leuke haarband te dragen. We kregen die gratis bij Yves Rocher. Ik vond hem echt prachtig, maar na een tijdje begon die enorm te klemmen op mijn voorhoofd en heb ik hem moeten uitdoen.

Op mijn jurk zelf was ik verliefd op het eerste zicht. Het heeft een nauw aansluitende body en een wijdere rok. Het is een off-shoulder jurkje, waardoor hij nog feestelijker is. Het gaf me echt een prinsessengevoel. Om buiten te komen had ik wel nog een vestje nodig. Dat was ik helaas helemaal uit het oog verloren en dan heb ik uiteindelijk maar iets van mijn moeder geleend. Het zorgde voor een nog chiquere look en het paste wel bij de outfit.

Ik hoop dat jullie een fijne kerst hebben gehad en alvast een gelukkig nieuwjaar!

Liefs,

Emma

 

2 gedachten over “Mijn Kerstmis look

Geef een reactie

CommentLuv badge