Countdown to christmas: NYX adventskalender (deel 1)

Voor mijn verjaardag krijg ik van mijn lief de adventskalender van NYX. Ik was er super blij mee. Ten eerste, omdat ik hoe dan ook van make-up hou. Maar vooral ook omdat het een cadeau was waar ik zelf niet aan gedacht had. Het is leuk om te weten dat mijn vriend zou zijn best heeft gedaan om een leuk en bijzonder cadeau voor me te vinden. 

Na mijn verjaardag moest ik nog een grote week wachten om het eerste luikje te openen en dat was best moeilijk. Ik heb namelijk geen geduld en kon niet wachten om alles te openen. Toch moest ik wel wachten en ik ben blij dat ik het gedaan heb. Het is erg leuk om elke dag een vakje te kunnen openen en verrast te worden met een leuk, nieuw product. 

De adventskalender zelf ziet er echt mooi uit. Het heeft de vorm van een make-up travel kit en je opent het ook als een echt koffertje. Aan de binnenkant zie je 24 luikjes, een voor elke dag tot Kerstmis. De volledige adventskalenders staat in het teken van reizen. De soft matte lip creams hebben allemaal de naam van een stad en voor de gelegenheid heeft NYX oogschaduw gemaakt met de namen van dezelfde steden.

 De kalender is nu niet meer te verkrijgen, maar ik dacht dat het wel leuk was om de inhoud met jullie te delen. Binnenkort komt er ook een review van de soft matte lip creams, aangezien het de eerste keer is dat ik deze uittest. Het is natuurlijk nog geen 24 december, dus ik zal het artikel in twee delen opsplitsen. 

img_8500-3

img_8501-3

In totaal zal ik in de adventskalender 12 mini soft matte lip creams en 12 oogschaduw pans vinden. Ondertussen heb ik al enkele leuke kleuren ontdekt. Het leuke aan deze kalender is dat ik dingen kan uitproberen die ik anders nooit zou gekocht hebben in de winkel. Wie weet ontdek ik zo kleuren waar ik mooi mee sta, zonder dat ik het verwachtte.

Hieronder zie je de eerste zes lipcreams van de adventskalender. Drie roze tinten, een wijnrode en een heel donkere tint. Ik heb ze nog niet allemaal getest, maar ben wel heel benieuwd. Ook naar de donkere! 

soft matte lip creams nyx

img_8624

Dit waren de eerste zeven oogschaduwkleuren. Ik vind de doosjes best leuk, al hou ik niet zo van mono-oogschaduw. Ik vind het gewoon veel praktischer om een palette te kopen met kleuren die allemaal bij elkaar passen. Al heb ik in deze kalender al heel wat uniek kleuren ontdekt. Copenhagen bijvoorbeeld, waarmee ik deze look maakte.

nyx oogschaduw

De doosjes zelf vind ik heel leuk. Ze zijn altijd versierd in het thema van de stad en zien er goed uit. Ze zijn ook magnetisch, waardoor je ze meestal goed kan stapelen. Ik zeg meestal, want enkele magneetjes zien precies wat verkeerd geplaatst, waardoor ze niet helemaal recht op elkaar gestapeld kunnen worden.

De kleuren zijn enorm gevarieerd, wat ik leuk vind. Tot nu toe zat er nog maar een matte kleur bij. Ik vind dat niet echt een probleem, anderen zullen dit waarschijnlijk als een nadeel zien.

img_8610

img_8611

 (Mijn excuses voor de slechte kwaliteit van deze foto. Mijn camera heeft wat problemen en het lijkt alsof hij weigert deze kleur scherp te krijgen…)

 

img_8613

img_8614

img_8615

img_8618

img_8622

Ik ben wel echt een fan van de mooie kleuren. De onderste roodachtige tint bijvoorbeeld vind ik prachtig en hij lijkt op een van mijn lievelingskleuren uit het Alice through the looking glass pallete. Ook de roze zalmkleur vind ik heel mooi. 

Na Kerstmis deel ik de andere producten met jullie. Ik ben alvast benieuwd wat ik nog zal vinden in de adventskalender de komende vier dagen!

Liefs,

Emma

2 gedachten over “Countdown to christmas: NYX adventskalender (deel 1)

Geef een reactie

CommentLuv badge