Mijn kerstmis wenslijst

Het is bijna tijd voor Kerstmis! Een gezellige periode vol lekker eten, goed gezelschap en cadeautjes. Zelf ging ik deze week nog last minute cadeaus zoeken voor mijn ouders en wacht ik nog vol ongeduld af of het cadeau voor mijn vriendje op tijd zal toekomen.

Zelf hoop ik natuurlijk ook enkele leuke cadeautjes te krijgen. Het blijft natuurlijk het gebaar dat telt en uiteindelijk ben ik blij met alles. Het kan alleen maar helpen om mensen een duwtje in de juiste richting te duwen, toch ;)?

 

naamloos

Ik vond het dit jaar niet eenvoudig om een lijstje te maken. Ik kan wel sommige nieuwe spullen gebruiken, maar ik wou er ook gewoon wat simpele en leuke cadeautjes tussen plaatsen.

  1. Een oogschaduwpalette van Mac. Ik ben steeds meer aan het experimenteren met oogschaduw en ben nog steeds op zoek naar goede en mooie paletten. Ik heb al veel positiefs gehoord over de paletten van MAC en die wil ik dus maar al te graag testen. Ik vind het sowieso altijd leuk om make-up te krijgen als cadeau.
  2. Een grote sporttas. Sinds kort ben ik begonnen met kickboksen en daarvoor heb je handschoenen en beenbeschermers nodig. Die nemen best veel ruimte in en ik heb momenteel geen enkele tas die groot genoeg is. Een praktisch cadeau dus.
  3. Het Naked 2 palette. Nog make-up! Zelf zou ik dit palette nooit kopen, omdat het iets te veel basiskleuren bevat. Ik koop liever een palette met veel variatie en kleur. Maar anderzijds zijn de Naked paletten ook echt cultproducten. Het lijkt me toch wel erg leuk om deze in mijn bezit te hebben.
  4. Een sportfles. Ik doe mij uiterste best om veel water te drinken, maar heb het daar nogal moeilijk mee. Meestal neem ik een flesje mee van 0,5 liter, maar dat is lang niet genoeg. Ik hoop dat een sportfles me kan motiveren om meer te drinken. Dan kan ik de fles gewoon bijvullen onderweg.
  5. The bazaar of bad dreams – Als boekenwurm is het altijd leuk om boeken cadeau te krijgen. Ik wil al heel lang dit boek van Stephen King lezen, maar heb het nog nooit gevonden in de bibliotheek of voor mijn e-reader. Ik vind het altijd leuk om boeken cadeau te krijgen. Het is leuk om te weten dat mensen je goed genoeg kennen om een boek te kopen. Het is toch een cadeau waarover je wat na moet denken, omdat iedereen wel fan is van een genre.
  6. Miss Dior absolutly blooming. Dit nieuwe parfum van Dior leerde ik kennen in Ierland. Ik was meteen verkocht aan de lekkere bessengeur en wist dat ik deze ooit zou kopen. Hopelijk krijg ik het gewoon als cadeau voor de feestdagen. En anders koop ik het me waarschijnlijk toch eens binnenkort 😉
  7. Juweeltjes. Normaal draag ik bijna nooit juwelen, maar de laatste tijd vind ik het steeds leuker. Op de site Myjewellery verkopen ze enorm leuke juwelen voor een redelijke goede prijs. De armbanden met opschrift vind ik erg leuk. Zoiets zou ik liever als een geschenk krijgen, dan zelf te kopen.

Natuurlijk wil ik niet enkel dingen van deze wenslijst. Met sommige dingen kan je me altijd een plezier doen. Boeken, gezelschapsspellen, pyjama’s of make-up maken me altijd blij. Ik ben hoe dan ook benieuwd wat ik allemaal ga krijgen en hoop ook dat mijn familie en vrienden de cadeaus leuk vinden die ik voor hen heb gekocht.

Wat willen jullie liefs 

4 gedachten over “Mijn kerstmis wenslijst

    1. Oh leuk, ik twijfel altijd of dat in het palette niet té neutraal zal vinden. Maar ja, zo kan je het natuurlijk wel vaak gebruiken 🙂 dankje x

Geef een reactie

CommentLuv badge