Motd: duochrome oogschaduw

Vorig weekend beleefde ik een leuk avondje. Mijn vriend en ik waren uitgenodigd voor een housewarmingparty en daarna gingen we ook nog even uit. Binnenkort begint mijn blokperiode, dus ik wou nog even genieten van een feestje. Tijdens het uitgaan, mogen mijn looks wel eens wat uitbundiger zijn. In mijn adventkalender van NYX vond ik een leuke oogschaduw die ik eens wou uitproberen.

Het was de kleur Stockholm. Ik werd meteen enthousiast van de kleur. Wat een mooie gouden tint. Alleen…het was helemaal geen gouden kleur. Blijkbaar is de kleur eerder groenig, en een erg mooie duochrome kleur. Niet helemaal wat ik verwacht had, maar enorm mooi.

img_8618

De look is dus volledig anders uitgedraaid dan voorzien, maar ik vond het wel leuk. Ik combineerde het zelfs met nog een oogschaduw uit mijn kalender. Deze mooie ijzige tint bracht ik nog aan in het midden van mijn ooglid.

img_8615

In de slideshow hieronder kan je mijn ooglook zien. De look is simpel om te maken, maar is ook heel partyproof.

Deze diashow vereist JavaScript.

De rest van mijn routine was eigenlijk hetzelfde als anders. Ik begin met een goeie dagcrème. Ik werk mijn wenkbrauwen bij met een pomade van Nyx. Op mijn gezicht breng ik enkel bronzer en blush aan. 

Wat vinden jullie van de kleur?

Liefs,

Emma

3 gedachten over “Motd: duochrome oogschaduw

Geef een reactie

CommentLuv badge