Review: I heart make-up bronze and glow

Er is momenteel een leuke tijdelijke actie in Kruidvat. Ze verkopen er enkele producten van het merk I heart make-up, een merk dat je anders bijna enkel online vindt. De producten zagen er zo leuk uit en ik kon het niet laten om iets mee te nemen. Zo koos ik voor het bronze and glow palette.

Het bronze and glow palette kan je normaal bij Boozyshop krijgen voor 6,49 euro. Bij Kruidvat heeft het me 5,99 euro gekost. Het palette ziet er niet enkel uit als een chocoladereep, het ruikt ook zo! Een beetje erg nagedaan van het merk Too Faced, maar dat gebeurt wel vaker in het make-up wereldje.

I heart make-up bronze and glow

Ik hou erg veel van mooie verpakkingen en daarom moest ik dit palette wel meenemen. Het palette is stevig en heeft een compacte grootte. Het is heel eenvoudig om het palette mee te nemen in je make-up tas. De gouden chocoladereep ziet er echt heerlijk uit.

Het palette bestaat uit een bronzer en een highlighter. Als je het palette opent, merk je meteen de chocoladegeur op. Ik vind het even wennen, want ik ben het niet gewoon dat make-up een specifieke geur heeft. De geur is wel niet te overheersend en daar ben ik blij om. Aan de binnenkant vind je ook een grote spiegel. Extra handig om mee te nemen op pad.

img_8591

img_8592

Ik wist op voorhand niet hoe de binnenkant van het palette er ging uitzien en ik werd aangenaam verrast. De bronzer is heel draagbaar en subtiel. Je kan het poeder gemakkelijk opnemen op je borstel en je krijgt er een mooie zomerse gloed door. 

Na een keer gebruiken was ik verliefd op de highlighter. Wat een prachtige glans. De highlighter is erg subtiel, maar toch goed zichtbaar.

Voor 5,99 euro vind ik dit palette echt een aanrader. Het blijft ook de hele dag goed zitten, zolang je niet te veel over je gezicht wrijft. Als je snel bent, vind je het palette misschien nog in Kruidvat. Ze zijn wel heel populair en zullen denk ik snel uitverkocht zijn.

Liefs,

Emma

4 gedachten over “Review: I heart make-up bronze and glow

Geef een reactie

CommentLuv badge