BE creative palette review

Ik was al een tijdje op zoek naar een leuk oogschaduwpalette met naturelle kleuren. Voor mijn verjaardag kreeg ik een super leuk palette cadeau van een vriendin. (Ze blogt trouwens ook op Bubbles and Macaroons.) Het palette is van BE creative make-up, een merk dat exclusief verkrijgbaar is bij Ici Paris-Xl.

Het is mijn eerste product van het merk en dat maakte me extra benieuwd. Lees snel verder om te ontdekken wat ik er van vind!

img_8543

Het palette zit in een prachtige en stevige case. Het ziet er simpel uit, maar toch mooi. Het heeft een ideale grootte om mee te nemen in een toilettas of in je handtas. Het sluit stevig, dus ik heb geen schrik dat hij gewoon open zal vallen. 

Het palette bevat acht kleuren, die heel geschikt zijn om een mooie dagelijkse look te maken. De kleuren variëren toch voldoende, waardoor je verschillende looks kan creëren. Het palette bevat ook een grote spiegel, wat ik erg handig vind voor onderweg. 

img_8540

img_8542

Het bevat ook twee piepkleine borsteltjes. Deze heb ik nog niet geprobeerd, omdat ik zelf goeie make-up borstels heb. Ze lijken me ook niet zo handig in gebruik, maar zien er wel mooi uit. Het is geen duur palette en ik vind het ook niet noodzakelijk dat er goeie borstels inbegrepen zijn. Het borsteltje lijkt me wel handig om wat bij te werken als je niet thuis bent.

img_8544

En dan de swatches. De meest linkse kleuren vallen nogal weg op mijn arm, maar het zijn erg lichte kleuren die nogal aansluiten bij mijn huidskleur. Nochtans vind ik die kleuren net erg mooi om te highlighten. Het valt me op dat de meeste tinten nogal bruin uitslaan op foto, terwijl de tweede en derde tint van rechts eerder roze zijn in het palette en op mijn ogen.

img_8546

Ik ben tevreden van het pigment van deze oogschaduw. Er is bijna geen fallout en de kleuren blijven goed zitten. Ik combineer ze wel met een goeie oogschaduwbasis om ze nog beter te doen uitkomen.

img_8552

Ik ben heel erg tevreden met het palette en heb het ondertussen al enkele keren gebruikt. Het is heel geschikt voor dagelijkse looks en handig om mee te nemen. Het is een goed basispalette voor een mooie prijs.

Hebben jullie al producten van het merk?

Liefs,

Emma

Summary
Review Date
Reviewed Item
Be palette
Author Rating
41star1star1star1stargray

2 gedachten over “BE creative palette review

Geef een reactie

CommentLuv badge