Review: Urban Decay vice lipstick Moshpit

Het is alweer tijd voor een review van mijn vijfde lippenstift uit de Vice collectie van Urban Decay. Deze kleur kocht ik ook voor mijn verjaardag, samen met het Naked illuminated trio palette. Mijn vijfde lippenstift uit de collectie werd moshpit, wat opnieuw een fantastische naamkeuze is. Ik kocht deze gewoon op gevoel. Ik was vooral op zoek naar een winters kleurtje en deze leek me de perfecte wijnrode tint.

Moshpit kost 19,50 euro en is te verkrijgen bij Ici Paris Xl. Hij heeft een cream finish en het is mijn eerste cream lippenstift met de vernieuwde formule van Urban Decay. Persoonlijk vond ik de structuur van de cream lippenstiften in de Revolution collectie leuker aanvoelen. Deze brengt nogal stroef aan. Maar eenmaal hij goed aangebracht is, is Moshpit wel een super leuke lippenstift.

Moshpit

Op de verpakking en het uiterlijk heb ik nog weinig aan op te merken. Deze lippenstiften zijn stuk voor stuk pareltjes in je collectie.

img_8343

En dan de swatches. Het viel me op hoe verschillend deze lippenstift er kan uitzien. Soms ziet het er erg rozig uit, andere keren bijna donkerrood. De swatch op mijn hand maakte me zeker tevreden. Het is de perfecte vine kleur waar ik naar op zoek was. Ideaal voor in de winter dus. 

img_8524

Hieronder zie je moshpit aangebracht op mijn lippen. Een prachtige kleur lijkt me, maar ik vind dat het opvalt dat hij niet zo gemakkelijk aanbrengt. Zeker aan de binnenkant van mijn lippen zie je soms nog te veel mijn eigen lipkleur. Verder vind ik de kleur heel feestelijk en geschikt voor de komende kerstfeestjes. 

De cream formule brengt misschien niet zo gemakkelijk aan, maar hij voelt wel erg goed aan. Het droogt mijn lippen niet uit, ze voelen zelfs best verzorgd aan. Deze finish blijft wel minder goed zitten dan hun comfort matte lippenstiften. Tijdens het eten gaat er veel af en als je er per ongeluk aan hapert heb je altijd wel wat mee. Uiteindelijk blijft de kleur toch zo’n vier à vijf uur goed zitten, wat nog steeds best lang is.

img_8507

img_8510
img_8514
img_8516  Wat is jullie favoriete lippenstift deze winter?

Liefs,

Emma

Summary
Review Date
Reviewed Item
Urban Decay vice lippenstift Moshpit
Author Rating
41star1star1star1stargray

Geef een reactie

CommentLuv badge