illuminated trio review

Review Naked Illuminated trio Urban Decay

Een van de voordelen van jarig zijn, is de leuke cadeautjes die je krijgt. En ik hou enorm van cadeautjes. Al vind ik het gezelschap en de lieve berichtjes minstens even leuk. Het voelt gewoon goed om enkele dingen van je wishlist te kunnen schrappen, zonder dat je het zelf hebt moeten betalen. Van mijn ouders mocht ik zelf iets uitkiezen. Ik koos voor het Naked illuminated trio palette van Urban Decay en een nieuwe lippenstift. Het palette stond ver bovenaan mijn lijstje dus ik was dolblij dat ik het eindelijk kon kopen.

Het palette bestaat uit drie compleet nieuwe highlighters van Urban Decay. Het behoort tot hun feestcollectie en is dus slechts tijdelijk verkrijgbaar. Het palette kost 39 euro en is te verkrijgen in de filialen van Ici Paris Xl die Urban Decay verkopen.

Urban Decay is zonder twijfel mijn favoriete merk. De kwaliteit is super, maar een andere belangrijke reden is hun verpakking. Alle producten van Urban Decay zien er gewoon al prachtig uit. Zo ook dit palette. Het heeft een stevige verpakking en een grote spiegel, wat altijd mooi meegenomen is. Het palette is wel best groot. Ze konden het misschien iets compacter maken, zodat het handiger is om mee op pad te nemen. 

img_8347

Naast een spiegel bevat het palette ook een handige tweezijdige borstel. Het is een schattige en enorm praktische borstel. Persoonlijk vind ik het ook heel handig om highlighter mee aan te brengen.

img_8355

img_8354

Het palette bevat drie volledig uiteenlopende kleuren highlighter. Ze bevatten alle drie wel heel veel glitter, wat misschien niet ideaal is voor mensen die houden van een glow effect. Ik hou echter wel van wat glitter en ben echt fan van de highlighters.

Pyrite is een goudbruine highlighter. Ik hou echt van goud en denk dat ik deze veel ga dragen. Persoonlijk vind ik dat deze erg mooi blend met een bronzer. Het zorgt nog net voor een iets zomerse gloed. En dat kan mijn bleke gezicht wel gebruiken.

img_8356

Oasis is een mooie marmeren kleur. Het patroon vind ik erg mooi. Deze highlight is heel licht en bevat vooral veel glitter. Ik vind dit de minste mooie kleur van het palette, omdat hij erg moeilijk aan te brengen is. Het is moeilijk om het poeder op te nemen met een borstel en het geeft vooral glitter af. Daardoor zie je er plots zonder het te beseffen uit als een discobal. Op het internet lees ik in het algemeen veel negatieve reacties over Oasis en ik kan me er wel in vinden. Gelukkig ben ik wel tevreden met de andere twee kleuren.

img_8357

Twilight is een prachtige roze tint. Ook deze bevat heel veel glitter, maar ziet er toch mat uit op mijn huid. Persoonlijk vind ik dat deze mooi staat bij een lichte huid. Je krijgt er een gezonde gloed door. 

img_8358

Al bij al ben ik super blij met het cadeau. Een van de kleuren is echt slecht, maar de andere twee maken me dan weer erg blij. Als je geen fan bent van de andere twee kleuren, koop het palette dan niet en investeer in een andere highlighter. 

Liefs,

Emma

Summary
Review Date
Reviewed Item
Urban Decay naked illuminated trio
Author Rating
31star1star1stargraygray

6 gedachten over “Review Naked Illuminated trio Urban Decay

    1. Ja, het is ook het eerste product van Urban Decay die me wat tegenvalt.. Ahja, de andere twee zijn heel mooi en het was een cadeau. Dus ik ben sowieso wel tevreden.

  1. Jammer dat de kwaliteit van de middelste zo slecht is, van een merk als Urban Decay verwacht ik dat niet! Gelukkig bevallen de andere twee kleuren je wel, ik vind vooral de meest rechtse kleur prachtig!

Geef een reactie

CommentLuv badge