In de mode : Harry Potter is terug (van nooit weggeweest)

Door Fantastic beasts and where to find them is de Harry Potter hype weer helemaal terug van weggeweest. Ik ben al sinds mijn kindertijd een enorme Harry Potter fan. Ik ben als het ware opgegroeid met de boeken en de films. Het is super leuk dat er opnieuw films verschijnen over de magische wereld waar ik zo verliefd op ben geworden.
 
Commercieel gezien is het ook een enorm goeie zet van de filmmakers. Nu de laatste Harry Potter film alweer een paar jaar geleden verscheen, moesten ze wel iets nieuws op de markt brengen om de hype in leven te houden. En hoe. Je ziet Harry Potter opnieuw overal, er is momenteel een expo in Brussel en winkels zoals Primark brengen collecties uit in het thema van de film.
 
In deze post toon ik jullie enkele leuke outfits met kleren en accessoires van Harry Potter. Zelf zou ik nooit een volledige outfit dragen, maar een leuk t-shirtje zou ik wel aandurven. 
 
Deze t-shirt met de relieken des doods vind ik echt super. Een simpele t-shirt, met een subtiele verwijzing naar de film. Ook de bangle armband met tekst vind ik prachtig. Deze outfit is heel eenvoudig en casual, maar dit zou ik durven dragen. De choker zou voor mij misschien iets te veel van het goeie zijn.
 
 
Harry Potter Rock chick

 

Polyester t shirt
€9,40 – shein.com

Zipper pants
riverisland.nl

Barneys New York leather ankle boots
€200 – barneyswarehouse.com

Warner Bros cuff bracelet
€6,70 – hottopic.com

Warner Bros velvet choker
€8,00 – hottopic.com

Tech accessory
€28 – teepublic.com
 
Fred en George Weasley waren een van mijn favoriete personages uit de reeks. Tijdens het lezen heb ik echt gehuild bij de dood van Fred. Deze leuke sweater vind ik echt iets voor mij. De trui lijkt me erg cosy en lijkt me prima als pyjama of gezellige trui voor thuis. De andere accessoires zijn leuke cadeau ideeën voor de echte Harry Potter fan. 
Harry Potter accessoires

 


Warner Bros crewneck shirt
€23 – hottopic.com

Socks
€10 – hottopic.com

Backpack bag
€28 – zulily.com

Pendant necklace
€22 – zulily.com

Hair bow
€14 – etsy.com
 
De laatste outfit heb ik niet zelf uitgezocht. Ik vond deze op Polyvore en was meteen fan. Deze outfit zou ik zelf durven dragen, al zou ik misschien wat minder accessoires uitkiezen. De sjaaltjes in het thema van de film vind ik altijd super leuk. Zeker als je een trotse fan bent. 
Mr. Harry Potter

 


Open front cardigan
€25 – beautifulhalo.com

Tee shirt
€28 – cakeworthystore.com

George J. Love mid rise jeans
€61 – yoox.com

Converse black shoes
€53 – jdsports.co.uk

Earring jewelry
€9,84 – amazon.com

Bling Jewelry pendant necklace
€16 – blingjewelry.com

Scarve
€55 – amazon.co.uk

Christian Dior clear glasses
€350 – lanecrawford.com

I Love Billy L-1528 Black Backpack
€29 – styletread.com.au
Zijn jullie fan van Harry Potter?
Liefs,
Emma

Geef een reactie

CommentLuv badge