Mijn verjaardagslook: Ik ben 21!

Gisteren was ik jarig! Ik werd 21 jaar. Wat klinkt dat enorm volwassen, al voel ik me totaal nog niet zo. Ik verjaarde op een gewone schooldag, dus het grootste deel van mijn dag spendeerde ik op school. ’s Avonds kon ik gelukkig toch een beetje genieten van mijn dag, samen met mijn vriendje. We gingen gaan kijken naar Fantastic beasts and where to find them, waar ik super hard naar uitkeek. 

Op mijn verjaardag wou ik er natuurlijk extra goed uitzien. Ik koos die dag voor een leuke ooglook, die ik maakte met het Alice through the looking glass palette. Kijken jullie mee?

Ik kocht het palette afgelopen zomer in Ierland en ben er nog steeds heel tevreden mee. Je kan heel veel combineren en de mogelijkheden zijn bijna eindeloos. Ik was heel tevreden met het eindresultaat, maar op sommige foto’s lijkt het alsof ik niet goed geblend heb. Nochtans was dat echt niet het geval, dus waarschijnlijk ligt het vooral aan de foto’s

Voor de ooglook begon ik met het aanbrengen van een primer. Ik gebruikte hiervoor Minor sin, een prachtige primer van Urban Decay. Ik heb enkel een staaltje, maar vind het echt een goeie basis voor mijn oogschaduw. 

img_7786

Ik begon met de kleur Looking glass, die bracht ik aan over mijn volledig ooglid. De kleur Gone mad bracht ik aan in mijn ooghoeken. Ik vind de paarse kleur echt prachtig en het past ook goed bij de kleur Looking glass. De kleur Time gebruik ik om diepte te creΓ«ren. Breng niet te veel van deze aan op je borstel, want de kleur is heel intens. Goed blenden is dus de boodschap. Daarna breng ik de blauwe kleur onder Time. Deze kleur is niet zo intens en is eigenlijk vooral een glitter laagje. De kleur Lily gebruik ik om mijn ooghoeken te doen oplichten. Ik vind het echt een prachtige highlight kleur en ik gebruik deze bijna in elke look.

Deze diashow vereist JavaScript.

Voor mijn wenkbrauwen gebruik ik nog steeds de brow pomade van NYX. Na al die tijd doet hij zijn werk nog steeds erg goed. Verder had ik eigenlijk weinig make-up aan, bij deze opvallende ooglook wou ik niet nog een opvallende lippenstift dragen.

Dit weekend vier ik mijn verjaardag ook eens met mijn familie. Ik ben benieuwd wat ik nog allemaal zal krijgen als cadeau en kijk al uit naar de gezellige dag. Die dag zal ik zeker voor een jurk kiezen, wie weet volgt er nog een feestelijke look πŸ˜‰

Liefs,

Emma

6 gedachten over “Mijn verjaardagslook: Ik ben 21!

Geef een reactie

CommentLuv badge