Lipstick challenge : Deel 2

Vorige week kon je lezen dat de eerste week van mijn challenge een succes was. Op wat droge lippen na had ik eigenlijk geen problemen gehad. Week twee daarentegen was een grote mislukking. Ik had er gewoon niet altijd zin in en sommige kleuren durfde ik nu echt niet aan.

Dag 8

Het grootste probleem was dat ik week twee slecht gestart was. Na mijn succesvolle eerste week vergat ik gewoon een dag lippenstift op te doen. De challenge was dus toen al mislukt. De dag erna droeg ik mijn achtste lippenstift, Rapture. Rapture is een van mijn eerste lippenstiften en nog steeds een favoriet. Ik draag deze eigenlijk te weinig, terwijl hij echt niet te opvallend is. 

Rapture

rapture

 

Dag 9

Mijn allereerste lippenstift ooit kocht ik in een spontane bui. Ik droeg in die tijd nog geen make-up en wou wat beginnen te experimenteren. Ik kocht deze lippenstift van Dior. Een heel subtiele kleur. Deze lippenstift voelt zo goed op mijn lippen, net als lippenbalsem. 

lippenstift Dior

img_1971

Dag 10 

Tussen dag 9 en 10 heb ik opnieuw een dag geen lippenstift gedragen. Ik had er gewoon geen zin in en wist dat mijn challenge toch al hopeloos mislukt was. Nu voel ik me zo’n opgever… Na een dagje zonder, koos ik voor de lippenstift Hitch Hike. Ik kocht deze nog niet zo lang geleden en ik ben nog steeds een enorme fan. Ik weet zeker dat ik deze enorm vaak zal dragen. 

Urban decay hitch hike

img_1973

 

Dag 11

Oh, wat hou ik van deze kleur. Het was veel te lang geleden dat ik deze heb gedragen. Het is matte after dark van Urban Decay. Ik vind de kleur erg mooi voor de tijd van het jaar. De foto’s zorgen ervoor dat ik de oude verpakking van de Urban Decay lippenstiften weer ga waarderen. Deze paarse huls is ook erg mooi. 

img_8269
img_1978

Dag 12

Dag twaalf werd de laatste dag van de challenge, omdat er eigenlijk al twee weken voorbij waren. Op de laatste dag koos ik voor Conspiracy. Eerlijk, ik heb deze kleur nog niet zo vaak gedragen. Ik vind de kleur niet lelijk, maar wel heel gewaagd. Het is vooral de structuur van de lippenstift die me stoort. Het is echt moeilijk om deze goed aan te brengen.

Conspiracy

img_1986

Missie is dus niet geslaagd. Jammer natuurlijk, maar ik heb toch enkele lippenstiften herontdekt. Ik heb er dus twee niet gedragen. Beiden heel felle kleuren. De bovenste is Tilt van Urban Decay, de onderste een fuschia roze lippenstift van L’Oréal Paris.

img_8268

img_8266

Liefs,

Emma

4 gedachten over “Lipstick challenge : Deel 2

Geef een reactie

CommentLuv badge