Filmtips voor koude regendagen

Terwijl ik deze post schrijf, is het buiten keihard aan het regenen. Voor de verandering. Met zo’n weer heb je weinig zin om buiten te komen. Lang binnen zitten gaat natuurlijk ook snel vervelen. Tijdens een regenachtige dag doe ik niets liever dan een film kijken, lekker warm en droog onder een dekentje. De afgelopen tijd zag ik heel wat films. Voor jullie somde ik de leukste op!

The Conjuring 2

Mensen die me al langer volgen, weten dat ik fan ben van horror. Een avondje griezelen is het ultieme tijdverdrijf voor mij. The Conjuring was een van mijn favoriete horrorfilms ooit en onlangs bekeek ik eindelijk het tweede deel. De film is heel herkenbaar en lijkt ook wel goed op het eerste deel, maar is toch opnieuw heel spannend.

In de tweede film gaan Lorraine en Ed opnieuw een gezin gaan verlossen van geesten. Ditmaal bestaat het getroffen gezin uit een alleenstaande moeder en haar vier kinderen. Blijkbaar loop je meer risico op een bezeten huis als je een groot gezin hebt. De film komt snel op gang, na tien minuten begint de geest al aan zijn pesterijen. Er komen heel veel jump scares voor in de film, maar de inhoud is ook leuk om te zien. Ik ben echt meerdere keren geschrokken en ik was zelfs een kleine beetje bang toen ik erna ging slapen. 

Don’t breathe

Don’t breathe is een adembenemende thriller. De film is bij ons niet zo bekend, maar daar mag dringend verandering in komen. Deze film is echt super spannend. Drie jongeren breken in bij een oude, blinde man, op zoek naar geld voor een beter leven. Het drietal dacht dat het een simpele klus zou worden, maar niet is minder waar. De blinde man is lang niet zo hulpeloos als hij lijkt. Al snel zitten de drie jongeren vast in het huis en begint er een lang kat-en muisspel. 

Tijdens de film ontdek je heel wat lugubere kanten van de bejaarde man. De film gaat niet vervelen en ik zat tot het einde op het puntje van mijn stoel. Een echte aanrader.

Bekijk hier de trailer.

Bad moms

Bij slecht weer heb ik nooit zin in droevige films. Ik vind het leuker om wat te kunnen lachen op die momenten. Onlangs bekeek ik Bad moms. In Bad moms beslissen drie overwerkte moeders dat ze er even tussenuit willen knijpen. Ze gaan zich niet langer gedragen als de perfecte moeders en kiezen er voor om bad moms te worden.

Het verhaal is heel erg leuk en Mila Kunis is geweldig in deze rol. Het is zeker niet een van de beste komedies die ik ooit zag, maar het is wel een vermakelijke film. Erg leuk voor een avondje breinloos plezier. 

Finding Dory

Je bent nooit te oud  voor animatiefilms. Zeker niet als er zoveel nostalgie aan verbonden is. Finding Nemo was als kind een van mijn favoriete films, dus ik moest Finding Dory wel gaan bekijken in de bioscoop. Ik werd niet teleurgesteld. Ook Finding Dory was een superleuke animatiefilm. 

In de film herinnert de arme vis Dory plots iets over haar ouders. Zonder er over na te denken, vertrekt ze op speurtocht. Helaas zonder haar vrienden, die haar meestal helpen met haar geheugen. Dory staat er dus alleen voor, maar komt op haar tocht vele andere dieren tegen. Een leuke film, met of zonder kinderen 😉

Mike and David need wedding dates

Tegen films met Zac Efron zeg ik nooit nee. Na het zien van de trailer van deze film was ik erg benieuwd. Mike and David need wedding dates was een geweldige film. 

In de film moeten de twee broers op zoek naar een date voor de trouw van hun zus. Hun ouders hebben hun verplicht, omdat ze anders altijd de boel op stelten zetten. Uiteindelijk hebben ze het geniale idee om een oproep te doen via Craigslist. Twee ietwat slonzige meisjes reageren op de oproep, omdat ze dolgraag op reis willen. Ze kleedden zich op en doen zich voor als voorbeeldige meisjes. Maar tijdens de reis kunnen ze hun ware zelf niet zo eenvoudig verstoppen.

Het is echt een prima film om te ontspannen. De humor is goed en de cast is gewoon geweldig.

Wat is de leukste film die jullie onlangs hebben gezien?

Liefs,

Emma

Geef een reactie

CommentLuv badge