Up2date: Nog meer collecties voor de feestdagen

Nu het halfweg november is en het weer stilaan echt koud wordt, begin ik toch al uit te kijken naar de feestdagen. Onlangs toonde ik jullie al enkele leuke feestcollecties, maar er is natuurlijk nog meer te vinden. Hou je van make-up en heb je nog geen idee wat je onder kerstboom wil vinden? Bekijk dan dit artikel en misschien vind je wel het cadeau van je dromen.

Kylie Cosmetics : Koko collection

Ook Kylie Jenner komt met een kerstcollectie op de proppen. Voor deze collectie werkte ze samen met haar halfzus Kourtney Kardashian. Eerlijk gezegd ben ik niet zo’n fan van het merk van Kylie Jenner. Ik heb er nog niets van gekocht, want het lijkt me nogal overroepen. Daarnaast ben ik ook gewoon geen fan van Kylie.

Deze collectie ziet er wel heel mooi uit en de gouden verpakking zorgt voor een feestelijk gevoel. Ik zou het niet meteen kopen, maar het zou wel mooi zijn om te vinden onder de kerstboom.

Make-up Revolution

Het budgetmerk Make-up revolution is een van mijn favoriete budgetmerken. Zij brachten enkele leuke sets uit en de twee onderstaande sets moest ik gewoon met jullie delen.

Hieronder zie je de storage chest. Het is een enorme kist vol beautyproducten van het merk. Het is ook een opbergplaats voor je make-up. Wat moet het leuk zijn om deze set onder te kerstboom te vinden. De set kost wel 89.95 euro, wat ik best prijzig vind voor een kerstcadeau.

makeup-revolution-storage-chest-2016

Gelukkig brachten ze ook een kleinere variant uit. Deze 12 days of christmast storage set kost 59.95 euro. Niet spotgoedkoop, maar je krijgt er wel veel make-up voor in de plaats.

makeup-revolution-revolution-12-days-of-christmas

NYX

Nyx is een super goed merk en het is zelf niet super duur. Ze brachten twee leuke sets uit die me meteen opvielen.

Zo kan je de soft matte lip cream vault kopen. Als je deze vault koop, heb je meteen al hun  soft matte lip creams in je bezit. En zeg nu zelf, je kan nooit genoeg lippenstift hebben, toch?

softmattelipcreamvault_main

Daarnaast breng het merk ook een leuke adventkalender in de winkels. Heel erg leuk om af te tellen naar kerstmis. Ik weet niet of ik het geduld zou hebben om elke dag slechts een vakje te openen…

advent-calendar-1

 

Stila

Ook Stila bracht voor de feestdagen een leuk geschenk op de markt. Deze leuke set bevat maar liefst vijf mooie liquid lipsticks. Daarnaast zit er nog een top coat in die zorgt voor een glitterlook. Ideaal voor de kerstperiode toch?

Bron
Bron

Maybelline

Tijdens de winterperiode heeft iedereen wel eens last van droge lippen. Goed nieuws voor de fans van Babylips. Je kan nu twee cadeausets kopen met een hoop lippenbalsems. Ik vond deze op de website feelunique, maar waarschijnlijk zijn ze nog op andere plaatsen te verkrijgen.

maybelline_baby_merry_kissmas_gift_set_1477664504_listing

maybelline_baby_make_me_blush_gift_set_1477580208_listing

Wat willen jullie voor kerstmis?

Liefs,

Emma

Geef een reactie

CommentLuv badge