Shoplog winterkleren: een hele hoop truitjes

Vorige week had ik een weekje vakantie en toen had ik eind-de-lijk eens tijd om te gaan shoppen met mijn mama. Nu de winter steeds dichter komt, moest ik dringend op zoek naar winterkleren. Onlangs vond ik al een leuke winterjas, maar ik had nog geen tijd gehad om eens lang en uitgebreid te gaan winkelen. En met wie kan je dat beter, dan met je mama?

Ik had vooral nood aan nieuwe broeken. Mijn beste broeken zijn allemaal lichtgekleurde jeansbroeken en dat past niet zo goed met de donkere kleren die ik meestal draag tijdens de koude winterdagen.

Uiteindelijk vond ik een mooie donkerblauwe jeans en een zwarte jeans. De zwarte jeans is van het merk Salsa, de blauwe is van Levi’s. Ik koop lang niet altijd broeken van een merk, maar je merkt toch dat een duurdere broek een stuk langer meegaat.

jeansbroeken

Voor de rest wou ik vooral nieuwe bovenstukken. Ik kan totaal niet tegen kou en kleed me graag zo warm mogelijk. Truien zijn echt onmisbaar voor me en ik kon wel enkele nieuwe exemplaren gebruiken. Missie geslaagd!

Ik hou erg veel van polkadots en was op slag verliefd op dit truitje. Het is een asymmetrisch truitje, dat heel leuk valt. De stof is ook best dik, waardoor het toch lekker warm is. 

img_8273

De volgende trui is een simpele donkerblauwe trui, maar het heeft wel een leuk detail op de mouwen. Normaal ben ik niet zo’n fan van details met veel ‘haar’, maar bij deze trui vind ik het nog subtiel en leuk.

img_8277

img_8278

Mijn derde trui is erg luchtig en los. Toch is het nog flatterend. Het is een simpele zwarte trui, met een hoop gouden glitters in het midden. Het viel me op dat er heel veel glitter te vinden is in de winkels. Ik klaag niet.

img_8275

Bij Springfield kocht ik deze twee truitjes. Het bordeaux exemplaar is gemaakt uit een iets dikkere stof. Ik vind geribbelde truien erg mooi. Het zwarte shirt is nogal dun en ik denk dat ik deze in de winter vaak als onderlaag zal dragen.

img_8285

Als kattenmens moest ik deze trui hebben. Wat is deze schattig! De trui bevat ook lichte glinsters en de  kattenoren zijn gewoon te cute.  

meow trui

Dit waren al mijn aankopen voor de winter. Sowieso zal ik binnenkort wel nog wat dingen kopen, maar ik heb nu toch al een goede voorraad. 

Hebben jullie al veel kleren voor de winter?

Liefs,

Emma

Geef een reactie

CommentLuv badge