Lipstick challenge – Week 1

Vorige week liet ik jullie al weten dat ik mezelf een kleine challenge had gegeven. Ik heb ondertussen al een hele verzameling lippenstift, maar sommige blijven gewoon meer liggen dan andere. Het doel was om twee weken lang elke dag een andere lippenstift te dragen. In deze post kan je lezen of dat ik hier de eerste week in geslaagd ben of niet.

Dag 1: Doubt – Urban Decay

De eerste dag koos ik meteen voor een felle rode kleur. Het was toen nog vakantie en dan mag het wel eens opvallender. Ik ging die dag winkelen met mijn mama en vond het wel een leuke kleur voor een uitstapje. Het was wel extra opletten bij het kleren passen, ik wou geen plekken achterlaten op de kleren. 

Ik ben nog steeds heel tevreden met deze lippenstift van Urban Decay, maar ik moet toegeven dat ik deze nog maar een drietal keer heb gedragen.

Urban Decay doubt

doubt urban decay

Dag 2 : Mac D for danger

Ook op dag twee ging ik voor een rode tint. Het werd D for danger, een kleur die ik vorige winter vaak heb gedragen. Dit was trouwens mijn eerste Mac lippenstift ooit en ik vind de kleur nog steeds een toppertje. Deze is iets donkerder, waardoor ik deze erg draagbaar vind. 

Ik ging die dag naar mijn beste vriendin en we dronken samen cocktails. Deze lippenstift blijft erg goed zitten, maar na een lange dag voelden mijn lippen wel enorm droog aan.

mac d for danger

img_1940

Dag 3 : Kiko 507

Dag drie was voor mij een Lazy sunday en eigenlijk heb ik de hele dag rondgelopen in een comfortabele outfit. Ik had eigenlijk echt geen zin om lippenstift te dragen, maar ik moest het doen voor de challenge. Ik kon toch niet opgeven na drie dagen?

Ik koos voor deze lippenstift van Kiko en wist meteen waarom deze al zo lang achteraan mijn kast lag. Ik vind het een hel om deze lippenstift aan te brengen, hij breng echt aan in strepen en je hebt meerdere lagen nodig om een mooi effect te krijgen. En daarna blijft hij amper een uur goed zitten.  

kiko 507

img_1947

Dag 4

Op dag 4 moest ik na een weekje vakantie terug naar school. En daar had ik absoluut geen zin in. Gelukkig voelde ik me iets beter door een compleet nieuwe outfit te dragen. En bij een nieuwe outfit draag ik ook graag een leuke lippenstift. Gelukkig past zilver met veel. Daarom koos ik voor een van mijn favoriete lippenstiften ooit: Urban Decay firebird.

urban decay firebird

firebird

 

Dag 5

De vijfde dag had ik echt helemaal geen zin in lippenstift. Mijn lippen voelden zo droog aan. Uiteindelijk heb ik gekozen voor een lip liner van Art Deco. Ik won deze ooit met een winactie, maar heb deze nog amper gedragen. Ik vind de kleur wel erg mooi, maar ook veel te opvallend. Waarschijnlijk ligt het ook aan mij, maar na een uur was de gloss al bijna volledig verdwenen. Ik vond er echter op mijn hand, op een zakdoek en zelfs op mijn mouwen. Soms ben ik toch een sukkel. Ik heb de gloss dan maar snel verwijdert in de toiletten. 

img_8270

img_1953

Dag 6

Ook op dag 6 voelden mijn lippen nog niet veel beter. Gelukkig moest ik maar rond de middag naar school. De hele morgen verzorgde ik mijn lippen zo goed mogelijk met labello. Ik koos toen voor Have your cake, een heel leuke limited edition kleur van Mac. Ik vind deze lippenstift nog steeds super mooi, maar om een of andere reden draag ik deze niet vaak. Tijd om daar verandering in te brengen.

have your cake mac

 

have your cake

 

Dag 7 

Ook op de laatste dag had ik les. Meer nog, op die dag had ik een groot interview met Isabelle Beernaert voor een schoolopdracht. Ik wou niet voor een al te opvallende lippenstift kiezen, om eventueel gĂȘnante situaties te vermijden. Ik koos voor backtalk, een van mijn meest gedragen lippenstiften. 

backtalk urban decay

backtalk

Missie geslaagd dus. De eerste week toch. Ondertussen ben ik begonnen aan de tweede week begonnen. Mijn lippen zijn op dit moment kurkdroog, dus het is zeker niet eenvoudig om lippenstift te dragen. Ik heb ook nog enkele heel felle kleurtjes en ik hoop dat ik deze nu zal durven dragen.

Liefs,

Emma

2 gedachten over “Lipstick challenge – Week 1

Geef een reactie

CommentLuv badge