De rode loper: EMA looks

Dit weekend vonden de European music awards, of kortweg de EMA’s plaats, in Amsterdam. Ik vind het altijd geweldig om zo’n soort shows te bekijken. Er is een heleboel muziek, entertainment en je kan altijd de gekste outfits spotten bij de aanwezige celebrities.

Justin Bieber was de grote winnaar van de avond. Opvallend was dat Beyoncé en Adele deze keer geen enkele prijs in de wacht sleepten. Verrassend was wel dat Lady Gaga de prijs won voor beste vrouwelijke artiest. Ik vind Lady Gaga geweldig (Lees hier trouwens de review van haar nieuwste album), maar ze is toch al even verdwenen uit de spotlights…

In het algemeen vond ik het een leuke shows met leuke optredens. Het valt me altijd wel op dat sommige grote sterren toch nogal vals zingen in het echt.

Ook over de outfits viel er weer heel wat te zeggen. Kijken jullie mee naar mijn favoriete en de absolute missers?

Toppers

Van Deepika Padukone had ik eerlijk gezegd nog nooit gehoord. En zo’n naam zou ik niet meteen vergeten. Het is een Indische actrice die vooral meedoet in Bollywood films. Ik vind haar outfit wel nog mooi. De groene kleur staat haar geweldig en de tweedelige jurk flatteert haar. De oorringen zou ik zelf nooit dragen, maar het is wel een mooi accessoire voor haar outfit.

deepika-padukone-621450142

Ook de namen van het onderstaande koppel heb ik even moeten googelen. Ania aleksandrzak & Wojtek gola doen blijkbaar beiden mee aan Warsaw Shore. Juist, een Poolse spin-off van Geordie Shore. Ik heb de Poolse versie nog nooit gezien, maar aan deze outfits te zien hebben ze iets meer stijl dan de deelnemers uit Geordie Shore. Ik ben alvast fan van het lieve jurkje. Ik zou het zo zelf uitkiezen voor een feestje.

aniaaleksandrzak-wojtekgola-621438712

Laura Withmore is een Ierse presentatrice. Een knappe vrouw met een knappe jurk. Het kleedje is best simpel, maar ik vind dat het haar geweldig staat. Ook de schoenen zijn erg leuk. Een rode loper look hoeft niet altijd over the top te zijn en dat bewijst ze zeker met deze jurk. 

laurawhitmore-621435614

Deze groep meiden worden beschreven als de EMA it-girls. Stijl hebben ze zeker. Wat een vijf knappe meiden. Hun outfits zijn echt allemaal prachtig. De twee meest linkse outfits zou ik zelf dragen. De rechtse is het meest speciaal, maar het staat haar wel.

itgirls-621433768

Shawn Mendes won de prijs voor beste mannelijke artiest. De zanger is nog best jong, maar na zijn geweldig optreden tijdens de EMA’s bewees hij echt dat hij het volledig verdient. Ik ben ook fan van zijn simpele outfit. Liever zoiets simpels dan de zwerver kleren waarin we Justin Bieber tegenwoordig spotten.

shawnmendes-621438264

Flops

Kenza Zouiten is een Zweeds model en dat zie je. Ze heeft een prachtig figuur en een knap gezicht. Geen idee wie de beslissing nam om haar een gordijn te laten aantrekken. Deze jurk vind ik echt helemaal niets. Het lijkt wel een jurk die Kim Kardashian zou dragen, op deze foto lijkt ze zelf een beetje op de celebrity vind ik. 

kenza-621446648

En de prijs voor meest verschrikkelijke outfit gaat naar…Elettra Lamborghini. Blijkbaar is deze vrouw bekend uit een Spaanse versie van Geordie Shore. In tegenstelling tot haar Poolse collega’s, getuigt deze Lamborghini maar van weinig smaak. Haar pakje is me iets te doorzichtig. Geen enkel deeltje is bedekt. Op deze foto is het niet zo duidelijk, maar.je.ziet.écht.alles. Nope. Verbrand deze oufit, alsjeblieft.

elettralamborghini-621440160

Is het een cheerleader uit de nineties? Neen, het is Charli XCX. Haar stylist heeft vast gehoord dat de nineties helemaal terug zijn. Maar deze outfit mocht daar toch gebleven zijn. De roze outfit met pailletten is gewoon afgrijselijk. Het sjaaltje uit bond ziet er heel kinderachtig uit. Wat me nog het meest stoort: haar roze outfit vloekt gewoon met haar rode lippenstift.

charliexcx-621444388

De Nederlands Eva Simons heeft altijd een bijzondere stijl gehad. In het begin van haar solocarrière had ze een opvallende rode kuif. Nu is haar haarkleur al iets subtieler en draagt ze iets meer kleren dan vroeger. Meer nog, ze moet het blijkbaar echt koud gehad hebben tijdens de EMA’s. Wat een hoop lagen kledij! Ik vind haar outfit echt niet geslaagd en zeker niet geschikt voor de rode loper. 

evasimmons-621450062

Wat zijn jullie favorieten?

Liefs,

Emma

Geef een reactie

CommentLuv badge