Hulp gevraagd- Kleine enquête

Dag beste bezoeker,

Vandaag even een andere post dan normaal. Vandaag roep ik namelijk jullie hulp in. Ik heb een kleine enquête aangemaakt voor mijn blog en het zou leuk zijn als jullie even de tijd zouden nemen om deze in te vullen.

Ik heb twee redenen voor deze enquête:

  • Eerst en vooral vind ik het heel belangrijk om jullie mening te weten over mijn site. Ik ben nu een jaar bezig met bloggen en heb vaak nog veel te leren. Bloggen is echt een passie geworden, maar zonder lezers zou mijn blog maar zinloos zijn. Daarom hoor ik graag van jullie wat er beter kan en wat jullie nu al goed vinden. Zo kan ik in de toekomst mij verder ontwikkelen als blogger.
  • Daarnaast ben ik ook bezig met een klein marktonderzoekje. Voor de mensen die het nog niet zouden weten: ik ben een studente journalistiek en zit momenteel in mijn laatste jaar. Van school uit worden we ook gestimuleerd om een eigen blog of platform te hebben. Ik denk dat mijn begeleider al tevreden is met mijn blog, maar het kan altijd beter. Met deze enquête wil ik ook ontdekken wie er mijn blog nu bezoekt. Wie is mijn doelgroep? En hoe kan ik deze groep nog beter bereiken?

Genoeg gekletst! Willen jullie me hierbij helpen?

Hier vind je de link. Het duurt echt maar vijf minuten, beloofd 😉

http://www.survio.com/survey/d/X1Q2L4V1C2M4T3L8G
Liefs,

Emma

2 gedachten over “Hulp gevraagd- Kleine enquête

Geef een reactie

CommentLuv badge