Lipstick challenge – 14 dagen lang lippenstift

Toen ik onlangs mijn make-up la bekeek, besefte ik dat het tijd werd voor een challenge. Ondertussen heb ik toch al wat make-up verzameld, en zeker aan lippenstift heb ik geen tekort. Ondertussen heb ik zo’n veertien stuks. Voor sommigen lijkt dit misschien niet veel, maar ik ben nogal een luxebeestje en mijn lippenstiften kosten gemiddeld 20 euro per stuk. Als je het zo bekijkt is het best veel.

Doordat ik zo’n ruime keuze heb, worden sommige lippenstiften wat minder gedragen. Of zelfs helemaal niet meer. En dat vind ik nogal spijtig. Daarom bedacht ik voor mezelf een kleine challenge.

Aangezien ik veertien lippenstiften heb, ga ik de komende twee weken elke dag een kleurtje uitkiezen. Best uitdagend voor mij, want ik draag anders zeker niet elke dag lippenstiften. Soms voelen mijn lippen te droog of heb ik er gewoon even geen zin in. Toch ga ik het proberen.

Mijn lippenstiftcollectie
Mijn verzameling, waar ik stiekem toch al een beetje trots op ben.

De meeste lippenstiften uit mijn verzameling heb een matte afwerking. Ik bereid me best dus al voor op droge lippen. De lippenstiften van Urban Decay zijn niet zo uitdrogend, maar twee weken aan een stuk lijkt me toch niet zo goed voor mijn lippen. Gelukkig heb ik ook enkele cream lippenstiften, zo kan ik wat afwisselen.

Ik denk dat ik het het moeilijkst zal hebben met de felle kleuren. Deze vind ik nu eigenlijk al te zomers, maar dan moet ik maar eens een uitzondering maken. Ik hoop vooral om een van mijn oudere kleuren te herontdekken. 

Urban Decay vice lipsticks
Mijn vier nieuwste lippenstiften zijn allemaal een onderdeel van de Vice collectie van Urban Decay.

Het zal ook best een challenge zijn om elke dag een selfie te nemen van mijzelf. Ik hoop dat ik het nooit vergeet te doen ;p. Ik doe mijn best om ook elke dag een foto van mijn lippenstift van de dag te posten op Instagram. 

Volgen jullie me trouwens al op Instagram of Facebook?

Liefs,

Emma

 

2 gedachten over “Lipstick challenge – 14 dagen lang lippenstift

Geef een reactie

CommentLuv badge