Up2date: Holiday make-up collecties

Beautynieuws is altijd leuk om te horen en heel interessant, zeker als je op zoek bent naar nieuwe make-up. Vanaf nu heb ik een nieuw rubriekje: up2date. In deze posts geef ik jullie updates over enkele leuke nieuwtjes in de beautywereld. Ik weet nog niet hoe regelmatig ik zo’n soort prijs zal schrijven. Het hangt er vanaf hoeveel nieuwtjes ik heb ontdekt.

Vandaag een post over  holiday make-up collecties. Heel veel merken brengen een speciale lijn uit voor de feestdagen. Nieuwe collecties zijn altijd fijn en zeker rond de kerstperiode, want dan kan je lekker veel cadeautjes vragen.

Urban Decay

Beginnen doen we met mijn favoriete merk Urban Decay. Het merk heeft dit jaar al erg zijn best gedaan op het vlak van nieuwe collecties, aangezien ze dit jaar 20 jaar bestaan. Toch brengen ze ook een superleuke limited edition collectie uit voor de feestdagen. En ik vind echt alles fantastisch. Ik wil het echt allemaal. Gelukkig ben ik binnenkort ook jarig. Stiekem hoop ik toch wat make-up uit deze collectie te krijgen.

Als eerste heb je het naked ultimate basics palette. De fans van het naked palette krijgen er dus een nieuw favoriet palette bij. Het lijkt me een prachtig palette, maar ik hou toch van iets meer kleur.

3605971263002_nakedultimatebasics

Het vice lipstick palette maakt me al blij gewoon door er naar te kijken. Het palette bevat tien kleuren uit de vice collectie en dit voor de schappelijke prijs van 36 euro. Bij Ici Paris Xl vind je enkel het Blackmail palette, via Sephora kan je ook het Junkie palette kopen. Misschien leuk als je binnenkort naar het buitenland gaat?

3605971262920_vicelipstick_blackmail

Het Naked illuminated trio palette moet ik gewoon hebben. Ik herhaal: moet. Dit palette is gewoon te mooi om niet te hebben.

3605971262487_nakedilluminatedtrio

Na het spectrum palette brengt Urban Decay ook het full spectrum palette uit. Wat een hoop kleuren! Jammer genoeg denk ik dat het palette niet bij ons te verkrijgen zal zijn. Ik weet het niet zeker en laat het zeker weten als het er toch komt.

3605971262449_fullspectrum

Daarnaast brengen ze nog enkele leuke make-up items uit. Zo heb je enkele vloeibare moondust eyeshadows, een collectie vintage lippenstiften, valse wimpers en zelfs nagellak! Voor ieder wat wils in deze leuke feestcollectie.

master_liquidmoondust master_vintagelipstick

MAC

De holiday collectie van MAC kreeg de schattige naam Nutcracker sweet. De kleuren roze en paars staan centraal in deze collectie. De collectie bevat onder meer vijf lippenstiften, zeven oogschaduwkleuren en twee magic dust powders.

Heel erg specifieke informatie vond ik niet terug en ik weet niet wanneer de collectie bij ons verschijnt. Hieronder zie je wel enkele sfeerbeelden.

download

mac_nutcracker_sweet_holiday_2016_makeup_collection5

W7

Enkele merken komen ook op de proppen met adventskalenders. Als kind had ik een adventskalender van Playmobil, ik kan me voorstellen dat een kalender met make-up me even enthousiast kan maken.

W7 bracht een grote kalender uit, die maar liefst 24 make-up producten bevat. De adventskalender kost 29,95 euro en is te verkrijgen bij Beauty and bobs.

w7-make-up-countdown-to-christmas-advent-calendar

 

Too faced

Too faced is zo’n leuk beautymerk dat bij ons niet te verkrijgen is. Hun verpakking en producten zien er altijd op en top uit. Ik wou jullie hun feestcollectie zeker eens laten zien, gewoon omdat ze zo mooi is.

Het grande hotel cafe bevat maar liefst drie oogschaduwpaletten met een lekkere geur. De kleuren zijn heel gevarieerd en gewoon erg mooi.

too-faced-hotel-grande-cafe-palettes

De cadeauset met maar liefst vier melted lipsticks moet gewoon erg leuk zijn om als cadeautje onder de kerstboom te vinden.

too-faced-merry-kissmas

Ook hun andere cadeauset ziet er prachtig uit. Het bevat drie blushes en drie bijhorende lip injections. Ik hoop dat het merk binnenkort ook bij ons te koop zal zijn. Hun collecties zijn gewoon te leuk.

too-faced-naughty-kisses-sweet-cheeks

Dit was het voor vandaag. Natuurlijk zijn er nog een heleboel andere holiday collecties te vinden op de markt, maar ik kon ze natuurlijk niet allemaal opsommen.

Wat zouden jullie graag krijgen voor kerstmis?

Liefs,

Emma

3 gedachten over “Up2date: Holiday make-up collecties

Geef een reactie

CommentLuv badge