In de mode

In de mode – leder en suède

Tijd voor een nieuwe fashion post. Buiten wordt het steeds kouder en daarom moeten we ons ook steeds warmer gaan kleden. Je ziet ook steeds meer donkere kleuren in het straatbeeld. In de herfst en in de winter kiezen we ook voor andere stoffen dan in de zomer. Dit najaar is zowel leder als suède erg in de mode.

Normaal ben ik niet echt type meisje die zich stoerder kleed, maar lederen items zijn best mooi. Zeker bij mannen vind ik leder echt sexy staan. Maar een lederen rok vind ik ook erg leuk staan bij vrouwen en het is ook niet langer enkel voor biker chicks. Ik ben nog op zoek naar een leuk exemplaar voor mezelf.

Ook suède zie je vaak in de winkelrekken. Ik vind het een mooie stof en de stof voelt ook goed aan op je huid. Het perfecte suède kledingstuk ben ik nog niet tegengekomen, maar wie weet.

Ik stelde met Polyvore enkele leuke outfits voor jullie samen met deze trendy stofjes.

De eerste outfit zou ik zelf ook dragen. De lederen rok en de stoere laarsjes zijn een perfecte match voor elkaar. Door de rode coltrui krijg je toch een iets elegantere outfit en met de juiste accessoires kan je er een erg vrouwelijke outfit van maken.

 

Red leather

 

Voor de volgende outfit vond ik dit leuke bordeaux shirtje gemaakt uit faux suède. Ik vond het moeilijk om het t-shirt te combineren, maar het lijkt me het mooist om dit te combineren met een zwarte jeans. Je kan de outfit elegant maken met kniehoge laarzen of net kiezen voor een simpele sneaker of korte laars.
bordeaux

 

Oranje is echt het nieuwe zwart. In deze outfit combineer ik een hoop oranje tinten. De suède rok doet me altijd wat denken aan cowboys. Zeker in combinatie met een jas met fringes. Ik zou deze look zelf niet snel dragen, maar ik vind het wel heel leuk om te zien.
Orange cowgirl

 

Deze look maakte ik niet zelf, omdat ik deze stiekem mooier vond dan diegene die ik zelf maakte. Ik vind lederen broeken of leggings vaak heel mooi bij anderen, maar zelf heb ik wat schrik om er een te dragen. Ik ben zelf niet echt een sneaker fan, maar deze outfit zou ik wel eens willen proberen.

Leather

 

Wat vinden jullie van deze trend?
Liefs,
Emma

Geef een reactie

CommentLuv badge